Pelinurkka

Ubisoft julkisti Lontoota upeasti esitteleviä Eagle vision -videoita

Assassin’s Creed -toimintapeleissä kotkankatse (eagle vision) on eräänlainen alitajuinen kuudes aisti, jonka avulla pelihahmo voi havaita muita hahmoja pelimaailmassa yliluonnolliselta tuntuvalla tavalla. Tällä kyvyllä voi erottaa esimerkiksi viholliset omista liittolaisista tai havaita piilossa olevia asioita. Hyödyllisimmillään kyky on pelaajan katsellessa pelimaailmaa lintuperspektiivistä alaspäin.
Tämän kyvyn pohjalta Ubisoft on luonut upean videon, jossa Assassin’s Creed Syndicaten tapahtumapaikka Lontoo nähdään kotkan ”silmin” taivaalta. Ensimmäinen videoista esittelee kotkan ylilentoja Lontoon yläpuolella. Tämä antaa perspektiiviä Lontoon upeaan arkkitehtuuriin ja kuvaa rakennuksia kulmista, joita ei kaupungissa kävellessään näe. Samalla ne ovat kuitenkin merkittäviä kuvakulmia Assassin’s Creed Syndicate -pelin kannalta, jossa pelaajat pääsevät tutustumaan Lontooseen myös kattojen yläpuolelta.
Toisessa videossa tutustutaan Eagle vision -projektin tekemiseen The making of -videon tyyliin. Videossa esitellään kuvausprosessin haasteita ja toteuttamista. Eagle vision -projekti onkin ensimmäinen laatuaan Lontoossa ja tarjoaa näin ensimmäistä kertaa juuri tällaisia kuvakulmia Lontoon yläpuolelta.

Viktoriaaniseen Lontooseen sijoittuva toimintapeli keskittyy Evie ja Jacob Fryen salamurhaajakaksosiin, jotka taistelevat paremman ja vapaamman Lontoon puolesta. Edessä on pitkä, verinen ja haastava taistelu rikkaita aristokraatteja vastaan poljetun ja alistetun työväen puolesta.
ACS_Screen_Nav-RopeLauncher
Assassin’s Creed Syndicate julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 23. lokakuuta että Windows-tietokoneille 19. marraskuuta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda