lauantai 15.06.2019  | Vieno, Moona, Viena  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Ubisoft julkisti For Honorin jatkosuunnitelmat

kello?!

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti suunnitelmansa For Honor -toimintapelin jatkokehitykselle. Suunnitelmat jatkuvat läpi koko kalenterivuoden ja ulottuvat aina vuoteen 2018 asti.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Tapahtumakalenterin keskiössä ovat vuoden 2017 aikana nähtävät pelikaudet, joita on luvassa kaksi. Näiden lisäksi For Honor saa myöhemmin omat palvelimensa, jotka takaavat entistä tasapainoisemman pelikokemuksen. Näiden isompien lisäysten ja muutosten ohella For Honor tulee samaan pienempiä päivityksiä lähitulevaisuudessa. Ne perustuvat muun muassa peliyhteisöltä saatuun palautteeseen.

Kauan odotettu ominaisuus on erilliset pelipalvelimet. Ubisoft Montrealin kehitystiimi työskentelee näiden palvelimien parissa luodakseen pelille paremmat puitteet ja tarjotakseen entistä paremmat verkkopeliominaisuudet. Näin verkko-ottelut ovat entistä tasaväkisempiä pelaajille eri puolilla maailmaa.

For Honorin uudet pelikaudet alkavat elokuussa ja marraskuussa. Pelikausien myötä tuodaan paitsi muutoksia itse taistelukentille, myös runsaasti uutta sisältöä. Näitä ovat uudet sankarit, kartat ja erilaiset varustemuokkaukset. Lisäksi luvassa on peliteknisiä hienosäätöjä ja muuta niin sanotusti konepellin alla tapahtuvaa korjausta. Kaikki pelin kausikortin omistavat pääsevät nauttimaan uusista sankarihahmoista etuajassa. Näistä julkaistaan lisätietoa lähiaikoina.

Uusiin pelimuotoihin lukeutuvat kaksintaisteluturnaus sekä neljä vastaan neljä -pelimuoto ranked-pelinä. Lisäksi luvassa on täysin uusi neljä vastaan neljä pvp-pelitila. Nämä lisäykset tulevat peliin lähikuukausien aikana.

Uusittu harjoitustila takaa entistä monipuolisemman ja kehittyneemmän harjoittelun sekä uusille että vanhoille pelaajille. Sen avulla pelaajat voivat hioa taitojaan ja kenties oppia uusia jippoja ennen käyntiä taistelukenttien hurmeiseen maastoon.

Kaiken kruunaa kokonaisvaltaiset tasapainotuspäivitykset, jotka tuovat peliin entistä parempaa hallittavuutta luokkien, varusteiden ja pelityylien välille. Näiden päivitysten myötä pelistä pyritään saamaan entistä nautittavampi ja reilumpi kaikille osapuolille. Uudet muutokset ovat jo testikäytössä pelin tietokoneversiossa.

Uudet päivitykset valmistuvat tulevan viiden kuukauden aikana ja näihin sisältyy useita päivityksiä, lisäsisältöä ja pelaajakokemusten kohentamista. Peliä tullaan tasapainottamaan ja korjaamaan niin pelattavuuden kuin verkko-ominaisuuksien osalta myös vastaisuudessa.

– Julkaisustamme lähtien tiimimme on ahkerasti työstänyt ja korjannut ongelmia, joista emme olleet tietoisia pelin testivaiheessa tai julkaisun yhteydessä. For Honorin kehitysaikataulu osoittaa miten pyrimme tekemään entistä paremman pelin uusilla ominaisuuksilla, kuten omilla pelipalvelimilla. Olemme omistautuneet pelaajillemme ja tuemme peliä vielä kauan sen julkaisun jälkeen, kommentoi For Honorin luova johtaja Roman Campos-Oriola.

For Honor vie pelaajansa julman, ankaran ja anteeksiantamattoman taistelukokemuksen pariin. Näillä taistelukentillä kohtaavat rohkeat ritarit, brutaalit viikingit ja salaperäiset samurait. Kolme tunnettua ja toisistaan poikkeavaa sotilasperinnettä kohtaavat toisensa nopeatempoisessa taistelupelissä. Näissä taisteluissa yhdistyvät niin taktisuus ja strategisuus kuin taidot ja refleksitkin. For Honor kutsuu luokseen taistelutaitoja ylistävällä pelattavuudella, jossa yhdistyvät erilaisten aseiden hallinta, monimuotoiset taidot sekä voitontahto. Näitä taisteluita käydään maan, kunnian ja maineen nimissä, eikä yksikään voitto ole mitään ilman rehtiä taistelua! Monenlaiset ympäristöt ja miljööt kutsuvat sotureitaan ottamaan yhteen kentillä, jotka värjätään punaiseksi rohkeiden hurmeella.

For Honor on saatavana välittömästi sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.