Pelinurkka

Ubisoft julkaisi rahan terveysriskejä analysoivan sivuston

Raha on kautta historian ollut epähygieeninen vaihtoväline, jonka mukana kulkevat niin mikroskooppisen pienet bakteerit kuin muutkin epäpuhtaudet.
TCTD_screen_DepartmentStore
Erityisesti setelit kantavat mukanaan erilaisia bakteereja ja huumausaineiden jäänteitä. Maasta toiseen kulkiessaan ne käyvät lukemattomien käsiparien kautta ja näin mahdollisesti levittävät sairauksia isollekin alueelle.

Ubisoftin julkaisema Cash Contagion -sivusto havainnollistaa fyysisen rahan terveysriskit häkellyttävällä tavalla. Kuinka monia bakteereita mukanasi kannat ja miten suuri sairastuttamisriski seteleihin oikein sisältyy. Tämä on aihe, jota käsitellään myös Ubisoftin maaliskuussa julkaistavassa Tom Clancy’s The Division -toimintapelissä.

Tutustu Cash Contagion -sivustoon osoitteessa https://cashcontagion-thedivisiongame.ubi.com/eu/en/.

Tom Clancy’s The Division on mukaansa tempaava avoimen pelimaailman verkkoroolipeli, joka vie pelaajat New Yorkin kaaokseen kuolettavan kulkutaudin puhjettua valloilleen. Peli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 8. maaliskuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda