Digi

Tyylikäs Denon CEOL soittaa laatumusiikkia useista äänilähteistä

Maailman johtava kodin viihdelaitteiden valmistaja, Denon tuo myyntiin tyylikkäät CEOL-musiikkijärjestelmät, jotka korvaavat perinteiset kotistereot ja toistavat huippulaatuista musiikkia useista eri äänilähteistä.

DENON-CEOL_N9_WT-connectivityDenon CEOL N9 ja Denon CEOL Piccolo N4 ovat silmiinpistävän tyylikkäitä, kompakteja ja minimalistisesti muotoiltuja musiikkijärjestelmiä. Ne sopivat erinomaisesti vaikka kirjahyllyyn, tv-tasolle tai pöydälle. Molemmat musiikkijärjestelmät ovat saatavana mustana ja valkoisena.

Molemmat CEOL-musiikkijärjestelmät toistavat laadukasta musiikkia lukemattomista äänilähteistä. Kaikkea voi hallita kätevällä iOS- tai Android-älypuhelinsovelluksella sekä laitteen päällä olevista näppäimistä.

Denon CEOL -musiikkijärjestelmät voivat toistaa korkealaatuista musiikkia langallisen tai langattoman lähiverkon, USB-liitännän ja langattoman Bluetooth/NFC-yhteyden kautta. Äänilähteinä voidaan käyttää kiintolevyjä, tietokoneita, älypuhelimia, tablettilaitteita, NAS-verkkolevyjä ja USB-tallennuslaitteita. Lisäksi monipuoliset verkkotoiminnot mahdollistavat musiikin toistamisen Spotify Connect -verkkopalvelusta, nettiradioista tai kaikista AirPlay- ja DLNA-yhteensopivista verkkolaitteista.

Denon CEOL -musiikkijärjestelmät toistavat myös korkealaatuisia häviöttömiä FLAC HD-, WAV-, AIFF- ja ALAC-musiikkitiedostoja. Näitä täydentävät Denonin palkittu digitaalivahvistin ja huoneen laadukkaalla hifiäänellä täyttävät kaksitiekaiuttimet.

Denon CEOL -musiikkijärjestelmissä on monipuoliset fyysiset liitännät. Etupaneelin USB-liitäntään voi liittää kaikenlaisia toistolaitteita, joiden akkuja järjestelmä lataa myös valmiustilassa. Etupaneelissa on kuulokeliitäntä yksityistä kuuntelua varten. Takapaneelissa on digitaalinen optinen sisääntulo, analoginen RCA-sisääntulo ja kaiutinliitännät. Monipuolisten sisääntulojen ansiosta musiikkijärjestelmiä voi käyttää esimerkiksi television tai pelikonsolin kaiutinjärjestelmänä.

Vaikka Denon CEOL N9 ja CEOL Piccolo N4 ovat hyvin samankaltaisia, niin fyysisesti hieman kookkaampi CEOL N9 pitää sisällään myös CD-soittimen. Se toistaa sekä tavallisia musiikkilevyjä että CD-R/RW-levyille tallennettuja WMA- ja MP3-tiedostoja. Laitteessa on lisäksi yhdysrakenteinen FM/AM-radio ja takapaneelissa on tätä varten koaksiaaliliitäntä. CEOL N9:ssä on optisia sisääntuloja kaksi kappaletta CEOL N4:n yhden sijaan. CEOL N9 on myös tehokkaampi äänentoistoltaan ja kykenee 65 watin toistotehoon per kanava CEOL N4:n 45 watin sijaan.

Hinta ja saatavuus

Denon CEOL N9 ja Denon CEOL Piccolo N4 ovat saatavana valmiina paketteina laadukkailla Denon-kaiuttimilla 719 ja 519 euron suositushintoihin. Denon CEOL N9 ja Denon CEOL Piccolo N4 ovat myynnissä myös ilman kaiuttimia 599 ja 399 euron hintoihin. Molemmat mallit on lisäksi saatavana niin sanottuina preout-versioina, jolloin etuasteen signaali on ohjattu RCA-liittimiin ja musiikkijärjestelmää voidaan käyttää aktiivikaiuttimilla. Preout-versioiden hinnat ovat 699 ja 499 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Jos ei video näy selaimellasi, niin katso tästä.

AnaGonda