Urheilu

TUTO Hockeyn ryhmään kolme pelaajaa lisää

TUTO Hockeyn pelaajalista kasvaa kolmella hyökkääjällä, kun rivistöön littyvät Oskari Siiki, Patrik Virta ja Aki Juusela.
tuto_mestis-thumb
TUTO Hockeyssa alustavasti pelaavat lainalla koko kauden Oskari Siiki, 20, ja Patrik Virta, 19, Liigajoukkueesta HC TPS:stä. Siiki voitti viime kauden TPS:n A-nuorissa suomenmestaruuden ja iski 30 ottelussa 22 maalia. Tilille tuli myös 28 ottelua Palloseuran liigajoukkueessa tehoin 1+5=6.

Patrik Virta sen sijaan iski A-nuorten SM-liigassa HPK:n paidassa 43 pelissä taululle peräti tehopisteet 29+46=75. Viidessä pelaamassaan liigaottelussakin nuorukainen viimeisteli kaksi maalia HPK:lle. Virta on toisen polvenkiekkoilijoita, kun isä on Tony Virta.

Juuselalle tryout-sopimus

Viime kaudella HC Satakunnassa sekä KooKoossa pelanneen Aki Juuselan, 24, kohdalla kyseessä on try-out-sopimus. Miehellä on tilillään myös 47 liigaottelua Porin Ässien riveissä.

– Akilla on ollut kaksi viimeistä kautta huonoa onnea loukkaantumisten suhteen, mutta tämän kesän Aki on päässyt harjoittelemaan terveenä. Hirmuisella laukauksella varustettu Juusela on pelaaja, jossa on terveenä ja kunnossa olleessaan erittäin iso potentiaali ulosmitattavana. Juusela on nyt alkuun kaksi viikkoa try-outilla ryhmän mukana, kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola tiedotteessa.

AnaGonda