Jääkiekko

TUTO Hockeyn puolustukseen vahvistuksia

TUTO Hockey vahvistaa puolustustaan siirtorajan kynnyksellä Jasper Rannikolla ja Dmitri Megalinskylla.
TUTO Hockey on solminut loppukauden kattavan sopimuksen 34-vuotias venäläispuolustajalla Dmitri Megalinskyn kanssa, joka liittyy ensi viikolla joukkueen vahvuuteen. Megalinsky on pelannut urallaan muun muassa 435 KHL-ottelua ja 47 maaottelua Venäjän paidassa.

– Kevään ratkaisupelit ovat fyysisiä ja pelejä tulee paljon lyhyessä ajassa, joten silloin tarvitaan leveyttä kokoonpanoon ja sitä nyt saatiin. Lisäksi saimme erittäin kovan vahvistuksen, siitä kertoo jo herran ura. Megalinsky tuo joukkueeseemme myös valtavan määrän kokemusta, joka on nuorelle joukkueellemme tärkeää. Toimisto on tehnyt erinomaista työtä pelaajahankinnoissa. Odotan innolla ensi viikkoa ja ensimmäisiä yhteisiä jääharjoituksia, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Antti Virtanen tiedotteessa.

TUTO Hockey vahvistaa puolustuspäätään myös HIFK:n A-nuorella pelaajalla Jasper Rannistolla. 19-vuotias Rannisto saapuu turkulaismiehistöön loppukauden mittaisella sopimuksella. Rannisto on pelannut alkukauden HIFK:n A-nuorissa 42 ottelua, joissa hän on tehtailut tehot 5+15=20. Tällä kaudella helmikuussa Rannisto pääsi haistelemaan helmikuun alussa jo Liigassa pelitunnelmaa yhden ottelun verran. Hän on myös tuttu näky Nuorista Leijonista. Aiemmilta kausilta maajoukkuepelejä on kertynyt vyölle yli 30 ottelun verran.

– Saamme riveihimme nuoren ja lahjakkaan pelaajan, jonka vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä. Uskomme, että Rannisto täydentää joukkuettamme erinomaisesti, kun kevään ratkaisupelit lähestyvät, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Virtanen.

Vixi