Jääkiekko

TUTO Hockeyn päävalmentaja vaihtuu – Elomo siirtyy Stårhamariin

TUTO Hockeyn päävalmentaja Miika Elomo siirtyy Norjan pääsarjassa pelaavan Stårhamarin päävalmentajaksi.
TUTO Hockeyn päävalmentajana viimeisen neljän kauden aikana toiminut Miika Elomo siirtyy valmentamaan Norjan liigan viime kauden hopeamitalistia Storhamaria. Hänen apuvalmentajanaan norjalaisjoukkueessa toimii entinen maajoukkuepuolustaja Petteri Nummelin.

− Ensinnäkin on pakko pysähtyä hetkeksi kiittämään menneistä neljästä kaudesta. On ollut aivan mahtavaa aikaa ja siitä kiitos kuuluu monelle eri ihmiselle. Tätä matkaa on tehty yhdessä kannattajien, yhteistyökumppaneiden, toimiston ja kaikkien hallilla kohdattujen ihmisten kanssa, Elomo summasi.

− Eikä tämä mahdollisuus ei olisi tullut eteeni ilman TUTOa. Omalle uralleni tämän on iso onnistuminen, jonka mahdollisti rauha tehdä päivittäin töitä yhdessä Marko Kiprusoffin ja muun valmennuksen kanssa. Ja pelaajat ansaitsevat sen suurimman kiitoksen. Ilman heidän tekemää työtä kentällä, ei tämä olisi mahdollista.

Elomo teki TUTOn kanssa maaliskuussa vuoden mittaisen jatkosopimuksen, mutta seurajohdolla oli jo keväällä tieto hänen mahdollisesta lähdöstään ulkomaille ja uuden päävalmentajan kartoitus on jo ollut käynnissä.

Elomo tuli TUTOn peräsimeen kesken kauden 2015-2016, kun hän korvasi tehtävässä Ismo Lehkosen. Elomo saavutti TUTO Hockey valmentamisen aikana yhden hopean ja yhden pronssin.

− Olen vilpittömän onnellinen Miikan puolesta. Hän saa nyt hienon haasteen ja mahdollisuuden norjalaisen huippuseuran peräsimessä. Hän teki erinomaista työtä joukkueemme valmennuksessa ja hänen alaisuudessaan TUTO Hockey saavutti urheilullisesti kovimman sijoituksensa viimeisen vuosikymmenen aikana, totesi TUTOn toimitusjohtaja Roope Paltta.

Kuva: tutohockey.fi

Jokkeri