Urheilu

TUTO Hockeyn kapteenisto valittu kaudelle 2016-17

Mestisjoukkue TUTO Hockeyn kapteenisto lähes jatkuu samoilla linjoilla, kun C-kirjain puetaan jälleen Anssi Virkin rintaan.

TUTO Hockey kapteenisto kaudella 2016-17 (vas.)Varakapteeni Kristian Tuohilampi, Kapteeni Anssi Virkki ja varakapteeni Joonas Toivanen. (Kuva: Tutohockey.fi)

TUTO Hockey kapteenisto kaudella 2016-17 (vas.)Varakapteeni Kristian Tuohilampi, Kapteeni Anssi Virkki ja varakapteeni Joonas Toivanen. (Kuva: Tutohockey.fi)

Alkavalla kaudella TUTO Hockeyn kapteenina toimii puolustaja Anssi Virkki ja varakapteeneina puolustaja Kristian Tuohilampi sekä uutena miehenä joukkueeseen tullut Joonas Toivanen. Virkki on ollut TUTO Hockeyn kapteenisto jo kahtena edellisenäå kautena, ja sitä ennen Virkki oli kaksi kautta SaPKon kapteeni.

– Virkki toimi kapteenina kun tulin TUTOon valmentajaksi, ja hän jatkaa nyt siitä mihin jäi. Anssi sitoutui keväällä TUTOon monivuotisella sopimuksella ja haluamme toimintaamme jatkuvuutta, joten tällä tavalla haluttu arvomaailma sementoituu joukkueeseen useaksi vuodeksi, kommentoi TUTO Hockeyn vastuuvalmentaja Miika Elomo seuran verkkosivuilla.

– Iso kunnia tietysti ja ylpeänä johdatan joukot tantereelle. Kapteenius vaatii itseltäni sen, että oman tekemisen täytyy olla joka päivä ihan timanttia, jotta voi vaatia myös muilta parasta. Joukkueessa on kyllä niin hyvä henki ja korkea sisäinen vaatimustaso, että tällä hetkellä voi keskittyä piikittelemään valmentajia keittämättömistä kahveista ja muista tyhjänpäiväisyyksistä, Virkki kertoi seuran verkkosivuilla.

TUTO Hockeyn varakapteeneina tulevalla kaudella toimivat viime kauden tapaan puolustaja Kristian Tuohilampi sekä SaPKosta joukkueesta siirtynyt hyökkääjä Joonas Toivanen.

– Kristian Tuohilampi puolestaan on päivittäisessä tekemisessään esimerkillinen suunnannäyttäjä, ja Joonas Toivanen on kantanut kirjainta rinnassaan läpi uransa. Lisäksi Toivanen on johtava pelaaja koko Mestiksessä, joten näin ollen kapteeniston valinta oli hyvin helppo, kertoi Elomo lopuksi.

Kuva: Tutohockey.fi

Jokkeri