Urheilu

TUTO Hockeyn kaksi uutta pelaajasopimusta

TUTO Hockey kasvaa myös kahdella pelaajalla, kun puolustaja Riku Väkiparta ja hyökkääjä Mika-Matti Hyvärinen siirtyvät Turkuun.

 Puolustaja Riku Väkiparta ja hyökkääjä Mika-Matti Hyvärinen siirtyvät TUTO Hockeyn paitaan.

Puolustaja Riku Väkiparta ja hyökkääjä Mika-Matti Hyvärinen siirtyvät TUTO Hockeyn paitaan.

Riku Väkiparta, 23, on turkulaisyleisölle tuttu pelaaja, sillä hän pelasi TUTOn A-junioreissa ja edustusjoukkueessa jo kaudella 2012-2013. Väkiparta pelasi LeKi-paidassa TUTOa vastaan kesän kahdessa harjoitusottelussa, ollen lempääläisten selvästi paras puolustaja. Viime kaudella Väkiparta pelasi HC Satakunnassa Suomi-sarjaa.

– Väkiparta on erinomainen luistelija ja aktiivinen tukemaan hyökkäyksiä. Hän sopii meidän pakettiin hyvin ja tuo puolustukseen uuden elementin, kehuu TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola tiedotteessa.

TUTO Hockey on suurimmalta osaltaan valmis

Mika-Matti Hyvärinen, 24, on KalPan kasvatti, joka pelasi kolme edellistä kautta Mestistä SaPKo:ssa. Hyvärinen tunnetaan ennen kaikkea äärimmäisen tunnokkaana joukkuepelaajana.

Hyvärinen itse saapuu hyvillä mielin Turkuun ja TUTOon.

– Hienoa olla Suomen Turussa. Rankka kesä takana polven kanssa, kun piti yksin treenata, joten nyt on mukava päästä taas arkeen kiinni ja olla jätkien kanssa työn touhussa, toteaa Hyvärinen tiedotteeessa.

TUTO Hockeyn joukkue on nyt suurimmalta osin valmis alkavaan kauteen ja Aki Juuselan sekä Joni Seinelän try-outit päättyvät tähän viikkoon. Heidän tilanteestaan tehdään päätöksiä viikonlopun aikana, joista tiedetään enemmän heti alkuviikosta.

AnaGonda