Urheilu

TUTO Hockeylle kaksi uutta lainavahvistusta

TUTO Hockey vahvistuu kahdella pelaajalla, kun turkulaisten rivistöön lainalle saapuvat hyökkääjä Saku Salminen sekä maalivahti Kristian Järvinen. Myös puolustaja Jere Sneck palaa takaisin TUTO Hockey-paitaan.

24.8.2014 TPS Turku v Linköping HC

Maalivahti Kristian Järvinen vuokralle TUTO Hockeyn paitaan joulutaukoon asti. (Kuva: Hc.tps.fi)

Turkulaislähtöinen maalivahti Kristian Järvinen, 23, siirtyy TUTO Hockeyn paitaan joulutaukoon saakka ulottuvalla lainasopimuksella ja sopimuksessa on myös optio loppukaudesta. Kuluvalla kaudella Järvinen on torjunut HPK:n maalilla viisi ottelua torjuntaprosentilla 84,8.

− Järvinen tulee erittäin motivoituneena TUTO Hockeyhin ja hänellä on paljon pelinälkää repussaan. Kysymyksessä on laatumaalivahti, joka varmasti auttaa meitä, kommentoi TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Hyökkäyspäähänsä turkulaisryhmä saa vahvistusta KHL:ssä pelaavalta Helsingin Jokereista toistaiseksi lainalle saapuvalla 21-vuotiaan Saku Salmisen. Salminen on urallaan pelannut 49 Liiga-ottelua ja on tällä kaudella esiintynyt Jokereiden KHL-joukkueessa yhdeksässä ottelussa ja kerännyt niissä yhden syöttöpisteen.

Myös puolustaja Jere Sneck palaa samalla KHL-visiitiltään Jokereista takaisin TUTO Hockeyhin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Kuva: Hc.tps.fi

AnaGonda