TUTO Hockeylle ja FPS:lle yhteistyösopimus

TUTO Hockey ja Forssan Palloseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2019-2020.
Forssalainen Suomi-sarjassa pelaava Forssan Palloseura ja Mestis-seura TUTO Hockey Turusta ovat solmineet alkavan kauden kattavan 2019-2020 yhteistyösopimuksen, joka sisältää seurojen välisen pelaajaliikennesopimuksen. Tämän tarkoituksena on parantaa yhteistyötä sekä edustusjoukkueiden että A-nuorten välillä. TUTO Hockeyn A-nuoret pelaavat Nuorten-liigassa.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan yhteistyön mahdollisti viime kauden positiiviset kokemukset.

– Koimme viime vuonna tehdyn yhteistyön Forssan kanssa erittäin positiiviseksi. Se osaltaan kannusti meitä laajentamaan yhteistyötä tulevalle kaudelle. Keskinäisen pelaajaliikenteen lisäksi autamme FPS:ää rekrytoinnissa. Forssassa pelaaminen ja harjoitteleminen tulevat myös osaksi meidän omaa pelaajapolkua. Yhteistyö kattaa niin A-nuoret kuin edustusjoukkueemmekin.

Viime kauden Palloseuran pelureista TUTO Hockeyn paidassa Forssassa pelatussa TUTO vs KOOVEE harjoitusottelussa viilettivät Forssalaiskasvatti Aleksi Karlsson ja Joona Tala. Muita Forssassa pelanneita TUTO Hockeyn pelureita olivat puolustajat Eetu Salmela ja Eetu Vento.

FPS:n kannalta yhteistyö laajan pelaajaringin omaavan TUTO Hockeyn mahdollistaa nuorten, eteenpäin pyrkivien pelaajien pelaamisen Vihreäpaidoissa kauden aikana. Toki tämä tarjoaa myös Palloseuran pelaajille mahdollisuuden päästä pelaamaan TUTO Hockeyn riveihin. Viime kaudella TUTO Hockeysta oli Forssassa lainassa pitempi aikaisella lainasopimuksella Veeti Vuorio, Tuomas Pyyhtiä ja Joona Tala. Lisäksi muutaman ottelun lainoja oli myös muutamia.

Toiveena Mestiksen ”paikallispelit”

Tulevaisuudessa olisi hienoa nähdä FPS Mestiksessä. Toivomme tämän yhteistyön osaltaan auttavan sen päämäärän saavuttamista. Jos katsomme Mestis-karttaa turkulaisittain, niin onhan tämä aika itä-pohjoispainotteinen. Kartalla olisikin tilausta forssalaisille, joiden kanssa saisimme varmasti aikaiseksi myös paikallispelihenkeä, eihän Turusta ole Forssaan kuin 80 kilometriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *