Urheilu

TUTO Hockey solminut neljä jatkosopimusta

TUTO Hockey on solminut kaksivuotiset jatkosopimukset Jere Karlssonin, Samu Suomisen, Kalle Valtolan ja Juho Virtasen kanssa.

TUTO Hockey on tehnyt solminut kaksivuotsia jatkosopimuksia puolustajien Jere Karlssonin, Samu Suomisen ja Kalle Valtolan sekä hyökkääjän Juho Virtasen kanssa.

Puolustaja Jere Karlsson, 21, siirtyi kuluvaksi kaudeksi TUTO Hockeyhin TPS:n A-nuorista, jossa hn toimi joukkueen kapteenina kaksi edelliskautta. Karlsson on kiekkoilut kuluneella kaudella 32 Mestisottelua hankkien 0+2 tehopistettä.

TUTO Hockey kiinni vielä puolustukseensa 21-vuotiaat Samu Suomisen ja Kalle Valtolan. Suominen on häärinyt kuluneella kaudella 36 Mestisottelussa tehoilla 2+10 ja Valtola on kiekkoillut 27 Mestisottelussa tehoilla 5+10. Molemmat kiekkoilevat Karlssonin tapaan ensimmäistä Mestis kautta.

TUTO Hockeyn hyökkäyskalustossa jatkaa kaksivuotisella sopimuksella 21-vuotiaan Juho Virtanen. Kuluva kausi on myös hänelle ensimmäinen miesten peleissä. Virtanen on kuluvalla kaudella kiekkoillut 38 Mestisottelussa hankkien tehot 5+8.

Jokkeri