tiistai 19.11.2019  | Liisa, Elisa, Eliisa, Liisi, Elisabet, Elise  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

TUTO Hockey ja Tappara yhteistyöhön

kello?!

TUTO Hockey ja Tampereen Tappara ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2019-2020.
TUTO Hockeyn ja Tampereen Tapparan edustusjoukkueet ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2019-2020. Joukkueiden yhteistyö mahdollistaa molempien organisaatioiden pelaajapolun jatkumon ja pitkäjänteisen pelaajien kehittämisen. Sopimuksen myötä TUTOn Mestis-sääntöjen mukaiset lainakiintiöpaikat täytetään ensisijaisesti Tapparan pelaajilla. Monelle Tapparan ja TUTO:n nuorelle pelaajalle nousu A-nuorista tai Mestiksestä Liigaan vaatii laadukasta harjoittelua ja pelaamista miesten sarjassa. TUTO tarjoaa tähän erinomaisen kasvualustan yhdessä Suomen parhaissa Mestis-organisaatioissa. Tappara tarjoaa TUTO:n pelaajille luonnollisen reitin nousta pelaamaan liigatasolle ja selkeän näkymän matkalla jääkiekkoammattilaiseksi. Sopimus mahdollistaa yhteistyön myös muiden seurojen kanssa.

– Mestiksen uudet lainapelaajia koskevat säännöt ovat sellaisia, että ne edellyttävät suunnitelmallisuutta. Yhteistyösopimuksen myötä meidän tilanteemme selkiytyi huomattavasti. Voimme edelleen tehdä myös muiden seurojen kanssa yhteistyötä, mutta tällöin puhutaan koko kautta koskevista ratkaisuista. Meillä on ollut isona arvona tulevan kauden joukkuetta rakentaessa, että tietäisimme jo ennen kauden alkua mahdollisimman hyvin ne pelaajat, jotka TUTO:ssa kauden aikana pelaavat. Tämä koskee sekä edustusjoukkuetta että A-nuoria, jotka pelaavat Nuorten SM-liigassa, kommentoi ilosena yhteistyöstä TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Nuorille pelaajille ainutlaatuinen polku

Monelle Tapparan ja TUTOn nuorelle pelaajalle nousu A-nuorista tai Mestiksestä Liigaan vaatii laadukasta harjoittelua ja pelaamista miesten sarjassa. TUTO tarjoaa tähän erinomaisen kasvualustan yhdessä Suomen parhaissa Mestis-organisaatioissa. Tappara tarjoaa puolestaan TUTOn pelaajille luonnollisen reitin nousta pelaamaan liigatasolle ja selkeän näkymän matkalla jääkiekkoammattilaiseksi. Sopimus mahdollistaa yhteistyön myös muiden seurojen kanssa.

Tapparan urheilu- ja kehitysjohtaja Jussi Tapolan mukaan yhteistyöllä tarjotaan nuorille pelaajille erinomaiset mahdollisuudet kehittyä huippujääkiekkoilijoiksi.

– Kahden huippuorganisaation yhteistyö palvelee ennen kaikkea molempien seurojen nuoria pelaajia, jotka ovat valmiita harjoittelemaan ja kehittymään huippujääkiekkoilijoiksi. Jo nyt sovittuja yhteistyöpelaajia ovat puolustaja Jere Rouhiainen sekä hyökkääjä Juho Mäkelä, jotka TUTOn sopimuspelaajina ovat Tapparan testattavina harjoituskauden alkaessa. Muusta pelaajaliikenteestä sovitaan tarkemmin seurojen urheilujohtajien kesken.

Aittola yhtyy Tapolan näkemykseen yhteistyön merkityksestä, mutta täydentää sen olevan TUTOlle urheilullisestikin merkittävä.

– Olemme tehneet Tapparan kanssa yhteistyötä jo vuosia ja nyt viemme sen seuraavalle tasolle. Organisaationa haluamme tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset olosuhteet kehittyä ja valmistautua ammattilaisuuteen. Yhteistyö Tapparan kanssa tukee tätä. Samalle se mahdollistaa meille entistäkin kilpailukykyisemmän joukkueen Mestikseen.

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.