Musiikki

TUSKA 2016 -Liput myynnissä nyt ja neljä uutta bändiä

Ensi kesänä esiintyvät TUSKA-festivaaleissa yhtyeet myös Katatonia, Lordi, Havok ja Delain.
tuska2016-logo
Järjestyksessään 19. Tuska-festivaalin esiintyjälista komistuu entisestään. 1.-3. heinäkuuta Suvilahdessa järjestettävään kesäiseen hevihurmokseen on vahvistunut ruotsalainen tunnelmoinnin mestari Katatonia. Jo yhdeksänkymmentä luvun alussa perustettu Katatonia valmistelee parhaillaan uutta, ensi vuonna julkaistavaa albumia.

Show-meininkiä Tuskaan tuo hard rockin sanansaattaja Lordi, joka läväyttää vuoden 2006 The Arockalypse -albumiin perustuvan spektaakkelinsa Suvilahteen. Hard Rock Hallelujah!

Rässiä ei voi hevifestareilla ikinä olla liikaa. Ensi kesän sahausosastoa saapuukin täydentämään amerikkalainen Havok. Coloradosta ponnistava Havok kumartaa vahvasti kahdeksankymmentäluvun sankareiden suuntaan, lisäten soppaan oman ikeniä kiristävän mausteensa.

Melodisen metallin ystäville tarjoillaan Suomessa ennen kokematonta ekstaasia, kun hollantilainen Delain saapuu Suvilahteen näyttämään miten hommat hoidetaan länsi-eurooppalaiseen malliin.

Tällä viikolla TUSKA 2016-festifaali on aikaisemmin julkaisut esiintyvät yhtyeet Behemoth, Primodial, Testament ja  Tsjuder. Lisää TUSKA 2016 bändejä julkistetaan syksyn edetessä.

TUSKA 2016 liput ovat nyt myynnissä

TUSKA 2016 lipunmyynti on nyt käynnissä. Lippukauppoina toimivat Tiketti, Lippupalvelu sekä Lippupiste. Aikainen korppi nappaa kolmen päivän Tuska-lipun 115 euron kappalehintaan ja Turbo VIP -paketin saa lunastettua 255 eurolla. Turbo VIP –lipun haltijat varmistavat itselleen mm. festivaalisisäänkäynnin omaa kaistaa pitkin, VIP-tilan ja sen ravintolapalvelut, yhden aterian jokaiselle lipun oikeuttamalle päivälle, eksklusiivisen TUSKA 2016 -doggy bagin täydeltä merchandise-nannaa sekä asiaankuuluvat passit ja rannekkeet. Early Crow -liput ovat myynnissä nyt ilmoitetulla hinnalla kuluvan vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

 

TUSKA 2016 -kuume nousee! Festarifiilistä on suositeltavaa nostattaa virallisen aftermovien keinoin:

AnaGonda