sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Musiikki

Turbonegro, Turmion Kätilöt, Goresoerd, Powerwolf, Defecto ja Blind Channel Rockfestiin!

kello?!

Hyvinkäällä järjestettävän Rockfestin artistijulkistukset jatkuvat kiihkeällä tahdilla.
Tuoreimmat artistikiinnitykset Hyvinkäällä järjestettäviin Rockfesteille ovat norjalainen Turbonegro, tanskalainen rock-jyrä Defecto, virolainen death-metalliyhtye Goresoerd, suuri saksalainen Powerwolf sekä kotimaiset huipputaiturit Turmion Kätilöt ja Blind Channel.

Viime perjantaina kerrottiin, että Hyvinkään lentokentällä 7.-9. kesäkuuta pidettävälle festivaalille saapuvat yhdysvaltainen hard rock-yhtye Ugly Kid Joe norjalainen black metal-yhtye Enslaved suomalaisyhtyeet 69 Eyes ja Oceanhoarse.

Rockfestiin on julkaistu lisäksi jo aiemmin joukko suuren luokan maailmantähtiä, kun KISS, Slipknot, Disturbed ja Def Leppard nousevat festivaalin lavalle. Kotimaisia artisteja edustavat muun muassa Don Huonot, Mokoma ja Sara.

Kaiken lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow saapuu esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta. Lisää Rockfestin artistijulkaisuja on luvassa kevään aikana. Festivaalin liput ovat myynnissä tapahtuman kotisivuilla sekä Lippupisteessä, Ticketmasterissa ja Tiketissä.

Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.


Jos Instagram-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Rockfestin ikäraja on K-18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.