Pelinurkka

Tulevaisuuden supersotilaille kultaa

FIGMA on myöntänyt Call of Duty: Black Ops III -toimintapelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 4:lle.
CoD-bo3-thumbCall of Duty: Black Ops III -toimintapelin runkona toimii täysverinen pelikampanja, joka on pelattavissa sekä yksinpelinä että yhteistyömuodossa jopa neljän pelaajan voimin. Pelikampanja vie pelaajat tulevaisuuden sodankäyntiin, jossa bioteknologia ja kyberneettiset parannukset ovat tuoneet Black Ops -sotilaille aivan uusia ominaisuuksia. Call of Duty: Black Ops III esittää sodankäynnin tulevaisuuden ennennäkemättömällä tavalla. Mukana on myös uusittu ja entistä täydellisempi zombie-pelitila.

– Call of Duty Black Ops III ja pelin kehittänyt Treyarch ylitti kaikkien odotukset jo betavaiheessa elokuussa, kun peliä pääsi kokeilemaan ensimmäisen kerran. Tarina, uudet ominaisuudet ja zombiet ovat lisänneet pelin kiinnostavuutta tehden siitä vuoden suurimman viihdejulkaisun maailmanlaajuisesti. Olemme luonnollisesti tästä ylpeitä, kertoo Activision Blizzardin Johanna Strunke.

– Pelaajat ovat myös pelanneet peliä ennätysmäisen paljon. Kolmen päivän avausviikonlopun aikana ovat fanit tahkoneet peliä 75 miljoonaa tuntia ympäri maailmaa, jatkaa Strunke.

Call of Duty: Black Ops III saatavilla sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI18.

AnaGonda