tiistai 24.09.2019  | Alvar ja Auno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

TPS:n valmistautuminen kauteen jatkuu viikonloppuna Tanskassa

kello?!

Turun Palloseura pelaa tämän viikonloppuna kaksi harjoitusottelua Tanskan maaperällä.
HC TPS pelaa tällä viikolla kaksi harjoitusottelua Tanskassa, kun vastaan asettuvat Herning Blue Fox ja Rødovre Mighty Bulls. Ensi perjantaina 30. elokuuta TPS kohtaa Tanskassa Herning Blue Foxin kello 19:00 alkavassa ottelussa. Herningin joukkue on perustettu vuonna 1947 ja sillä on eniten voitettuja mestaruuksia sarjan joukkueista. Lauantaina 31.8. puolestaan pelataan suomalaisittain erityisen kiinnostavaa Rødovre Mighty Bullsia vastaan alkaen klo 16:00. Tuttuja nimiä löytyy sekä valmennuksesta että jäältä.

Rødovren joukkuetta valmentaa turkulaisille tuttu Riku-Petteri Lehtonen, joka on urallaan sekä pelannut että valmentanut TPS:ssä. Puolustuksessa luutii niin ikään mustavalkoista taustaa omaava ??-vuotias Miro Keskitalo. Hyökkäyksessä verkkoja pyrkii venyttämään mestaruuttakin Turkuun vuonna 2010 mukana tuomassa ollut Marko Virtala. Myös Markon veli Teemu Virtala pelaa Rødovren hyökkäyksessä.

Otteluiden etenemistä voit seurata TPS:n Twitter-kanavalla.

TPS pelaa ensi viikolla Gatorade Centerissä

TPS nähdään kotiareenalla Gatorade Centerillä ensi viikolla Kouvolan KooKoota ja Helsingin IFK:ta vastaan. 5. syyskuuta pelattavaan TPS-KooKoo -otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Mökkikauden viralliseen päätökseen, eli TPS:n ja HIFK:n tulikuumaan taistoon pääset puolestaan mukaan vaivaisella kympillä! Osta lippusi TÄÄLTÄ!.

TPS:n harjoitusottelut

• 30.08. klo 19:00 Herning Blue Fox – TPS
• 31.08. klo 16:00 Rødovre Mighty Bulls – TPS
• 05.09. klo 18:30 TPS – KooKoo
• 07.09. klo 17:00 TPS – HIFK

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.