tiistai 22.01.2019  | Visa  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

TPS hankki Budishin Jukureista loppukaudeksi

Julkaistu: 12.02.2018 kello 13:04
  153 luettu  Kommentit: 0

Mikkelin Jukureista Zach Budish siirtyy loppukauden kattavalla sopimuksella TPS:n rivistöön.

Mikkelin Jukureiden yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budish siirtyy Turun Palloseuraan loppukauden kattavalla sopimuksella. Kuluneella kaudella Budish kiekkoili Jukureiden paidassa 49 Liigaottelussa tehden 15 maalia ja 17 syöttöä. Budish on kaikkiaan pelannut Liigassa 109 ottelua. Budishilla on pituutta 191 senttimetriä ja painoa yli 100 kiloa.

– Zach on ollut tehokas pelaaja Liigassa viime kaudet. Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä keskellä. Ison kokonsa ansiosta hän on erinomainen pelaaja maalin ja laitojen lähellä, kommentoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki seuran verkkosivuilla.

– Taloudellisesti tämä on tarpeellinen siirto tulevaa kautta ajatellen. Joukkue taistelee edelleen sarjasijoituksista sata lasissa ja keskitymme niiden pelaajien kehityskaareen, jotka ovat avainroolissa seuran tulevaisuudessa, kertoo Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka.

Jokkeri

Avainsanat: , , , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.