Urheilu

Tommi Paakkolanvaara loppukaudeksi Ässiin

Porin Ässät ilmoittaa solmineensa loppukauden mittaisen sopimuksen keskushyökkääjä Tommi Paakkolanvaaran kanssa.
paakkolanvaara-tommi_pelicansÄssät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen keskushyökkääjä Tommi Paakkolanvaara, 33, kanssa.

Paakkolanvaara aloitti kautensa SHL:ään nousseen Leksandin riveissä. Hän ehti pelata joukkueessa kahdeksan ottelua ilman tehomerkintöjä, kunnes hänen solmimuksensa purettiin. Viime kaudella Paakkolan pelasi leksandilaisjoukkueessa 44 Allsvenkanin ottelua tehopistein 8+20=28.

– Tommi Paakkolanvaara tuo leveyttä sentteririntamalle ja runsaasti voittamisen kulttuuria joukkueeseemme. Uskomme, että monipuolisena ja kokeneena pelaajana hän auttaa meitä kääntämään tiukat ottelut voitoiksi, kommentoi Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo seuran verkkosivuilla.

Paakkolanvaara kiekkourallaan pelannut kaikkiaan 630 Liigan runkosarja- ja pudotuspeliottelua. Hän on edustanut Liigassa Oulun Kärppiä ja Lahden Pelicansia. Häneltä löytyy kolme Suomen mestaruuden lisäksi kolme hopeamitalia sekä yksi pronssi. Palkintokaapistaan häneltä löytyy vielä herrasmiespelaaja kaudelta 2006-07.

Liiga.fi

Jokkeri