Urheilu

Tommi Laine palaa TUTO Hockeyhin

Keskushyökkäjä Tommi Laine siirtyy loppukauden kattavalla sopimuksella TUTO Hockeyhin. Samalla turkulaisryhmän Laineiden määrä kasvaa kolmeen.

tommi_laine

Tommi Laine palaa TUTO Hockeyhin. (kuva: Tutohockey.fi)

Kuluvalla kaudella Tommi Laine on pelannut Ruotsin I-divisioonassa, Kiiruna IF:n riveissä. 29 ottelussa syntyivät loistavat tehot 10+15=25.

-Olemme viime viikot seuranneet Tommin tilannetta ja hänen pelinsä Ruotsissa päättyivät eilen. Pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen pelaajasopimuksesta, mutta siirron kanssa oli jonkin verran hidasteita matkalla. Kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin, kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kertoo TUTO Hockeyn sivustoilla.

Laine pelannut Mestistä aiemmin mm. K-Vantaan, Vaasan Sportin ja HCK:n paidassa. Laine kiekkoili TUTO Hockeyssa viimeksi kaudella 2010-11.

Laineella on vyöllään myös 104 liigaottelua TPS:n riveissä. Mestiksessä hyökkääjä on pelannut 127 ottelua tehopistein 36+49=85.

Uusimman Laineen myötä TUTO Hockeyllä on riveissään jo peräti kolme Lainetta, kun Mikko ja Jere saavat seurakseen Tommin. Nähtäväksi jää, nähdäänkö kevään aikana kaukalossa jopa Laine-Laine-Laine-hyökkäysketju.

Kuva: Tutohockey.fi

AnaGonda