Urheilu

Tomi Lämsä Pelicansin valmentajaksi

Kaksi edellistä kautta Helsingin Jokereita valmentanut Tomi Lämsä, 34-v, palaa Lahteen edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Sopimus on mallia 2+2.

Tomi Lämsä Pelicansin päävalmentajaksi (kuvakaappaus: ess.fi)Tomi Lämsä on tuttu mies Pelicans organisaatiolle, hän on valmentanut aiemmin seuran A-nuoria kaudella 2010-2011, jolloin hän siirtyi kesken kauden Jokereihin Erkka Westerlundin apuvalmentajaksi.
Lämsä on tyytyväinen paluustaan Lahteen.

– Tämä on minulle kunnia asia. Olen lahtelainen, Kiekkoreippaan juniorikoulun kasvatti ja tavoitteeni on ollut jo pitkään toimia jossain vaiheessa Pelicansin valmentajana. Nyt se toteutui ja olen siitä erittäin ylpeä. Pelicans on tiivis yhteisö, jossa on erittäin hyvät puitteet toimia ja näen täällä ison menestys mahdollisuuden, sanoo Lämsä.

Lämsän aisapariksi Lahteen saapuu aiemmin mm. Bluesia ja Tapparaa valmentanut Mikko Saarinen, 43-v.

– Lahti on kiinnostava paikka valmentajan silmin. Odotan innolla päästä töihin kiinni. Joukkueessa on nyt sopiva nuorennusleikkaus, joten vauhtia on varmasti luvassa, kertoo Saarinen.

Pelicansin valmennustiimissä jatkavat maalivahtivalmentaja Toni Pasuri sekä videovalmentaja Simo Vehviläinen.

JORDAN SMOTHERMAN PELICANSIIN
Ruotsin Allsvenskanissa Karlskrona HK joukkuetta edustanut amerikkalaishyökkääjä Jordan Smotherman, 27-v, siirtyy turkoosiin miehistöön vuoden mittaisella sopimuksella. Päättyneellä kaudella isokokoinen hyökkääjä oli joukkueensa paras pistemies tehoilla 23+20=43, 47 pelaamassaan ottelussa.

Lisäksi joukkueeseen liittyy kahden vuoden sopimuksella Heinolan Peliitoissa pelannut nuori keskushyökkääjä Mikko Lahtela, 21-v. Lahtela on Kiekkoreippaan kasvatti, joka on pelannut myös HPK:n junioreissa, voittaen siellä A-nuorten Suomen mestaruuden kaudella 2012 – 2013.

PELICANS SOLMI JATKOSOPIMUKSIA
Pelicans on tehnyt jatkosopimuksia pelaajiensa kanssa.

Kahden vuoden sopimuksella Pelicansissa jatkavat puolustaja Juha-Pekka Pietilä, 22-v, sekä laitahyökkääjä Janne Ritamäki, 27-v. Lisäksi puolustaja Niko Tuhkanen, 25-v, ja keskushyökkääjä Tyler Redenbach ,29-v, jatkavat seurassa yhden vuoden mittaisilla sopimuksilla.

Lisäksi juniorisopimuksilla liigajoukkueeseen nostetaan puolustajat Eetu Sopanen ja Ville Väinölä sekä hyökkääjät Miska SiikonenSebastian Repo ja Taavi Vartiainen.

Maalivahdit
Janne Juvonen 2015
Jere Myllyniemi 2015
Puolustajat
Joonas Hurri 2015
Jan Latvala 2015
Henri Laurila 2015
Juha Leimu 2015
Juha-Pekka Pietilä 2016
Niko Tuhkanen 2015
Hyökkääjät
Joonas Alanne 2016
Mikko Lahtela 2016
Joel Mustonen 2015
Tommi Paakkolanvaara 2015
Marko Pöyhönen 2015
Tyler Redenbach 2015
Janne Ritamäki 2016
Pekka Saarenheimo 2015
Jordan Smotherman 2015
Vili Sopanen 2015
Juhani Tyrväinen 2016
Johtoryhmä
Päävalmentaja Tomi Lämsä
Valmentaja Mikko Saarinen
Maalivahtivalmentaja Toni Pasuri
Videovalmentaja/Joukkueenjohtaja Simo Vehviläinen
Fyysinen valmennus/Fysioterapeutti Juha Nakari
Hieroja Janne Kaartti
Huoltaja Martti Malinen
Huoltaja Reijo Loukiainen
Lääkäri Petri Villa

AnaGonda