Pelinurkka

Tom Clancy’s The Division julkaistaan ensi viikolla

Ubisoftin toimintapeli Tom Clancy’s The Division julkaistaan tiistaina 8. maaliskuuta.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseessä on verkossa pelattava Tom Clancy’s The Division -toimintapelin moninpelikokemus, Ubisoftin blogi avaa taustatietoja pelipalvelinten tilanteesta ja julkaisupäivän tapahtumista.

The Division on suunniteltu alusta pitäen saumattomaksi verkkopelikokemukseksi, jossa pelaajat voivat nauttia pelimaailman tehtävistä niin yksin kuin ryhmässäkin. Riippumatta siitä suorittaako pelaaja yksittäisiä tehtäviä soolona vai tutkiiko hän Dark Zone -taistelualuetta porukassa, The Division soveltuu jokaisen pelityyliin ilman keinotekoisia raja-aitoja. Pelin taannoinen beetatesti keräsi peräti 6,4 miljoonaa pelaajaa yhteen. Moni pelaaja sai ensikäden kokemusta tutustuessaan pelimaailman ainutlaatuiseen ympäristöön muiden pelaajien rinnalla.

Koska The Divisionin pelimaailmaa on mahdoton täyttää muilla pelaajilla ennen pelin virallista julkaisua, myös peliarvostelijat pääsevät tutustumaan peliin vasta sen julkaisupäivänä muiden pelaajien ohessa, alkaen 8. maaliskuuta kello 15.01 Suomen aikaa.

Verkossa tullaan julkaisemaan pelin myötä syntyneitä tuntemuksia ensimmäisten päivien aikana ja osa näistä perustunee The Division -pelin beetatestiin. Ubisoft kuitenkin toivoo näkevänsä striimauksia, videoita ja mielipiteitä, jotka perustuvat pelin valmiiseen, julkaisupäivän aikaiseen ja sen jälkeen koettuun sisältöön.

Pelin digitaalisen version ennakkoon tilanneet pelaajat voivat aloittaa pelin lataamisen Xbox One -pelikonsolille saman tien. PC-version lataamisen voi aloittaa tänään kello 19 Suomen aikaa ja PlayStation 4 -version lataamisen voi aloittaa sunnuntaina 6. maaliskuuta klo 00.01 alkaen.

Ubisoftin alkuperäisen blogikirjoituksen voi lukea täältä.
TCTD_screen_DarkZone
Tom Clancy’s The Division julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 8. maaliskuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri