sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipelistä julkaistiin esittelyvideo ja AR-pelikokemus

kello?!

Ubisoft julkaisi odotetusta Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipelistä esittelyvideon, joka pureutuu ytimekkäästi tautiepidemian jälkeiseen maailmaan.
Amerikan Yhdysvaltoihin sijoittuva The Division 2 on toimintaa ja roolipelaamista toisiinsa sekoittava peli maailmassa, jossa yhteiskunta on romahtanut. Kaaoksen ja anarkian valtaan joutunut entinen suurvaltio on jakaantunut monenlaisiin jengeihin ja selviytyjiin. The Division -järjestön toimijat ja agentit ovat valmiina taistelemaan paremman tulevaisuuden puolesta.

Esittelyvideon lisäksi Ubisoft julkisti ainutlaatuisen The Division 2 -pelin AR-pelikokemuksen Facebook Messenger -viestipalvelulle. The Division 2 Echo experience -mobiilikokemus antaa pelaajien tutustua The Division 2 -pelimaailmaan oikeaa ympäristöä ja pelin fiktiivisiä tapahtumia toisiinsa yhdistäen sekä AR-teknologiaa hyödyntäen.

The Division 2 Echo experiencen ansiosta pelaajat pääsevät uppoutumaan The Division 2 -pelin tarinaan aivan uudella tavalla ja kokemaan virusepidemian repimän maailman tapahtumia ainutlaatuisesta näkökulmasta. Tavalliset tapahtumapaikat ruokakaupoista kouluihin ja huoltoasemiin kertovat pelin tarinaa pohjustaen taustoja kaikumaisin haamukuvin.

Pelaajan keräämät Echo-tarinat tuovat käyttöön palkintoja, jotka voidaan lunastaa pelaajan käyttöön The Division 2 -pelissä. Palkinnot kertyvät talteen automaattisesti pelaajan kirjautuessa Ubisoft Club -palveluun.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Tom Clancy’s The Division 2 julkaistaan 15. maaliskuuta 2019 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.