sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipelistä julkaistiin endgame-esittelyvideo

kello?!

Ubisoft julkaisi Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipelistä pelin endgame-esittelyvideon.
Ubisoft julkaisi Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipelistä pelin loppuvaiheen vaikeampia pelivaiheita esittelevän endgame-esittelyvideon. Endgame-termillä tarkoitetaan pelin tarinaosion loppupeliä, jolloin kohdataan vastuksista vaarallisimpia ja koetaan kaikkein vaikeimmat tehtävät.

Videolla nähdään muun muassa The Black Tusk -ryhmittymän huippuvaarallisia erikoissotilaita sekä sotakäyttöön valjastettuja robottitaistelijoita. Näiden nujertaminen vaatii paitsi hyvää varustelua, myös saumatonta yhteistyötä pelaajien kesken.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Katso Tom Clancy’s The Division 2 -pelin endgame-esittelyvideo alta:
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Tom Clancy’s The Division 2 julkaistaan 15. maaliskuuta 2019 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.