tiistai 25.06.2019  | Uuno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin pc-versiosta lisätietoa

kello?!

Ubisoft on vahvistanut, että Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin PC-versio tulee myyntiin fyysisen version lisäksi digiversiona uuden Epic Games Storen kautta.
Ubisoft Massiven kehitystiimi on optimoinut pelin erityisesti PC-pelaajille ja siinä onkin paljon uusia ominaisuuksia, kuten rajattomat virkistystaajuudet, rajaton näyttötarkkuus, täysi käyttöliittymän ja näytön räätälöinti, usean näytön ja laajakuvan tuki, vaihtuva virkistystaajuuden tuki ja HDR-kuvanparannus.

Ubisoft julkaisi myös uuden esittelyvideon maaliskuussa ilmestyvän Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin PC-versiosta. Videolla Ubisoft Massiven ja AMD:n edustajat kertovat PC-version kehityksestä ja uusista ominaisuuksista.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

• Tarkat laitesuositukset löytyvät TÄÄLTÄ.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Tom Clancy’s The Division 2 julkaistaan 15. maaliskuuta 2019 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.