sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Tom Clancy’s The Division 2 -pelistä julkaistiin näytelty The Good Guy -esittelyvideo

kello?!

Ubisoft julkaisi Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipelistä elokuvaohjaaja Nicolas Winding Refnin ohjaaman videotarinan.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipeli julkaisi uuden esittelyvideon nimeltä The Good Guy, jonka on ohjannut tanskalainen elokuvaohjaaja Nicolas Winding Refn.

Esittelyvideolla näkyy, kun Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C. kukistui tautiepidemian jälkiseuraamuksissa, kaaos levittäytyi kaikkialle. Katastrofin seuraamuksissa on turha miettiä kuka on hyvä ja kuka paha. Muistaako historia tekijänsä sankareina?

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tom Clancy’s The Division 2 julkaistaan 15. maaliskuuta 2019 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.