Pelinurkka

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapeli sai ilmaisen lisäosan

Ubisoft julkisti ilmaiseksi ladattavan Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelin lisäosan.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelin lisäosa Operation Black Ice sisältää täysin uuden Yacht-pelikentän, kaksi uutta pelattavaa operaattoria ja uusia asepinnoitteita. Lisäosan uudet operaattorilisäykset Frost ja Buck ovat Kanadan JTF 2 -erikoisjoukkojen sotilaita. He tuovat kiinnostavaa lisäväriä olemassa olevaan tarjontaan. Lisäksi lisäosan myötä omien pelien kameraseuranta toimii kaikilla pelialustoilla.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -lisäosien kohdalla on haluttu välttää pelaajien jakaantumista sen mukaan, ketkä omistavat lisäkarttoja ja ketkä eivät. Siksi lisäosat uusine karttoineen ja operaattoreineen ovat kaikille saatavilla ilman erillistä lisämaksua. Myös uudet pelitilat tulevat kaikille pelattavaksi. Uusien operaattorien ja asepinnoitteiden käyttöönottoon tarvitaan pelin omaa sisäistä valuuttaa, Renownia. Vaihtoehtoisesti uudet ominaisuudet voi hankkia käyttöönsä R6-krediiteillä.

Pelin kausikortin omistajat saavat JTF 2 -operaattorit käyttöönsä välittömästi ilman erillistä hankintaa. Muille uudet operaattorit avautuvat hankittavaksi viikkoa myöhemmin eli 9. helmikuuta.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.
R6S_Launch_Screen_UnderAssault4k

Jokkeri