Viihde

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League alkaa tänään Puolassa

Ubisoftin julkaiseman Rainbow Six Siege -toimintapelin ympärille rakennettu verkkopeliturnaus Rainbow Six Pro League alkaa tänään Puolan Katowicessa, Intel Extreme Masters -tapahtumassa. Katsojat voivat seurata Euroopan kahdeksan huippujoukkueen mittelöä suorana lähetyksenä Twitch-palvelun kautta.
R6_Pro_League_eSports_thumb
Ensimmäisenä on vuorossa PC-pelin turnaus, joka alkaa tänään perjantaina kello 14.30 Suomen aikaa ja sitä voi seurata osoitteessa www.twitch.tv/rainbow6.

Rainbow Six Pro League jatkuu Xbox One -pelillä kahdeksan huippujoukkueen voimin maanantaina 7. maaliskuuta 19.00 alkaen samalla Twitch-kanavalla.

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro Leaguen ensimmäisen kauden palkintopottina on 100 000 dollaria. Kauteen pääsevät osallistumaan sekä Xbox One- että PC-pelaajat Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta. Jokaisen kauden lopussa parhaat joukkueet Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta taistelevat live-tapahtumassa vastakkain 50 000 dollarin palkinnosta. Finaalikisat järjestetään sekä PC-tietokoneille että Xbox One -pelikonsoleille.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -pelaajat saavat kaksinkertaiset kokemuspisteet Ranked-otteluissa kuluvan viikonlopun aikana, alkaen tänään kello 20 Suomen aikaa ja päättyen 6. maaliskuuta.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.
R6S_Screen_BankSiege2k_Preview_151021_6PM_CET_1445350220
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri