Digi

Titaaninkova PANZER-näytönsuoja pitää iPhonen ehjänä

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin titaanista ja karkaistusta lasista valmistetut PANZER-näytönsuojat iPhone-älypuhelimille.

PANZER Premium Full-Fit Glass -näytönsuojan suositushinta on 32,90 euroa. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

PANZER Premium Full-Fit Glass -näytönsuojan suositushinta on 32,90 euroa. 

Huippuluokan älypuhelimet ovat arvokkaita laitteita, mutta vahinkoja sattuu kaikesta huolimatta. Kun satojen eurojen arvoisen iPhone 6 -älypuhelimen näyttö menee pirstaleiksi maahan pudotessaan tai kovaan pintaan kolahtaessaan, pelkät korjauskustannukset nousevat helposti yli 200 euron. Laadukas näytönsuoja onkin edullinen ratkaisu, joka suojaa älypuhelinta lähes huomaamattomasti.

Näyttöjen suojaamiseen erikoistunut PANZER tuo karkaistusta lasista ja titaanista valmistetun PANZER Premium Full-Fit Glass -näytönsuojan iPhonelle. Vain 0,3 millimetrin paksuinen karkaistu lasi on käytössä lähes huomaamaton. Samalla se kuitenkin tarjoaa peräti yhdeksän kertaa tavallista näyttölasia paremman suojan, mikä ehkäisee näytön naarmuuntumisen ja kolhiintumisen.

Täydellisen pyöreäreunaisen muotoilun ansiosta panssarilasin käyttöönotto on helppoa. PANZER Premium Full-Fit Glass asettuu iPhonen näytölle tarkasti ja rakoja jättämättä. Näyttävän titaanireunuksen ansiosta puhelin näyttää entistä upeammalta ja arvokkaammalta.

AnaGonda