Urheilu

Timosen paluu kotikaukalossa lauantaina? – ”Olen valmis”

Philadelphia Flyersin puolustajan Kimmo Timosen paluu NHL-jäille on erittäin lähellä.

Kimmo_Timonen_cropped

Kimmo Timonen palaamassa takaisin kaukaloon piakkoin.

Philadelphia Flyersin suomalaispuolustaja Kimmo Timonen on ollut koko alkukauden sivussa veritulppien takia. Suomalaispakki oli mukana Flyersin jääharjoituksissa taas torstaina, mutta illan Toronto-ottelussa häntä ei nähtäne vielä jäällä. Lauantaina Flyers kohtaa New York Rangersin Philadelphiassa.

– Jos he haluavat minun pelaavan lauantaina, olen valmis, Timonen totesi torstaina The Philadelphia Inquirerille.

– Jokainen päivä on parempi, ja minun on aloitettava pelaamaan otteluita jossain vaiheessa. Jos se tapahtuu lauantaina, se sopii. Jos ei, niin sitten ensi viikolla.

Timonen, 40, uskoo, että paluu kaukaloon tulee olemaan tunteikas.

– Se on valtava, valtava askel minulle, yli tuhannen NHL-ottelun veteraani summaa.

Japyh.com