Urheilu

Tim Kennedy loppukaudeksi Jokereihin

Helsingin Jokerit ja Tim Kennedy ovat sopineet amerikkalaishyökkääjän pelaamisesta helsinkiläisseurassa loppukaudella 2015-16.
jokerit_khl-thumbnail
Jenkkihyökkääjä Tim Kennedy, 29, pelasi tämän kauden ensimmäisen puoliskon toisen KHL-joukkueen Neftehimik Nizhnekamskin riveissä. Hyökkääjälle pelit olivat seurajoukkuetasolla ensimmäiset Pohjois-Amerikan ulkopuolella. Kennedy teki 29 ottelussa 1+4=5 tehopistettä ja hän jätti seuran joulukuun alussa.

Ennen tätä kautta Kennedy pelasi seitsemän kautta NHL:ssä ja AHL:ssä. Hänellä on vyöllään 164 NHL-ottelua, joissa on syntynyt 15+24=39 tehopistettä. AHL:ssä Kennedy on pelannut urallaan 335 runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 71+196= 267 tehopistettä. Viime kaudella Kennedy edusti Hershey Bearsia ja oli joukkueen tehokkain pelaaja lukemilla 11+48=59.

-Kennedy on taitava pelaaja, jolla on erinomainen pelikäsitys. Hänellä on kokemusta kovista peleistä NHL:stä ja AHL:stä asti ja uskomme, että hänestä on iso apu joukkueellemme. Hän tuo lisää ratkaisuvoimaa hyökkäyspeliimme, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran verkkosivujen tiedotteessa.

Kennedy saapuu Suomeen alkuviikosta, muttei pelaa vielä maanantain ottelussa Medvescakia vastaan. Hän tehnee jokeridebyyttinsä Moskovassa 22. joulukuuta, jolloin Jokerit kohtaa vierasottelussa Spartakin.

AnaGonda