sunnuntai 21.07.2019  | Johanna, Hanna, Jenni, Jonna, Jenna, Hannele, Hanne, Joanna, Johanna  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

The Crew 2 -ajopeli laajentaa romurallin puolelle

kello?!

Avoimen pelimaailman The Crew 2 -ajopeli laajenee täysmittaiseen romutukseen Demolition Derby -lisäosan myötä.
The Crew 2 -ajopeli saa täysmittaisen romutukseen Demolition Derby -lisäosan, joka julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 5. joulukuuta.

Demolition Derby -laajennus tuo mukanaan kaksi uutta taisteluareenaa, joissa autot ottavat yhteen verrattomassa romurallissa. Bonnevillen suola-aavikon areena esittelee esteidentäyteisen ajokentän, jossa kilpakumppaneiden lisäksi lisämurheita aiheuttavat autoja tuhoava hissi ja jousen varassa toimiva jättimäinen nyrkkeilyhanska. Tucsonin lentokoneiden kaatopaikka tarjoaa työntelylle lisähoukutusta, kun radalta ulos pusketut ajoneuvot kohtaavat turmionsa.

Lisäosa tuo mukanaan myös odotetun pelaaja vastaan pelaaja -tilan (PvP), jossa pelaajat ottavat yhteen toistensa kanssa pelitilan nimen mukaisesti. Alussa kaikki aloittavat aloittelijatasolta, mutta pärjätessään nousevat korkeammille sijoituksille paremmat palkinnot tähtäimessään. Muita uusia pelimuotoja ovat Drift, Alpha Grand Prix ja Rally Cross Challenge. Demolition Derby tuo mukanaan myös neljä uutta pelityyppiin sopivaa autoa ja muista autoista poiketen nämä autot ovat täysin tuhottavissa pelitilasta riippumatta.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.