Digi

Televisioille laadukas äänentoisto ja kääntyvä seinäkiinnitys helposti – katso esittelyvideo

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Vogel’sin kokonaisvaltaisen äänentoisto- ja kiinnitysratkaisun taulutelevisioille. Vogel’s SoundMount yhdistää huipputason seinäkiinnityksen, soundbar-kaiuttimen ja langattoman bassokaiuttimen.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nykyaikaiset taulutelevisiot ovat merkkiin katsomatta upeaa katsottavaa. Teknologiset harppaukset ovat tuoneet kuvan terävyyden, värikylläisyyden ja erottuvuuden häikäisevälle tasolle. Yksi perustavalaatuinen ongelma kuitenkin löytyy lähes jokaisesta taulutelevisiomallista ja se on laadultaan välttävä äänentoisto. Ohut televisiorakenne ei mahdollista hyvää äänenlaatua.

Laadukkaista kiinnitysjärjestelmistään tunnettu Vogel’s on ratkaissut asian valmistamalla kokonaisvaltaisen paketin taulutelevision omistajille. Vogel’s SoundMount sisältää korkealaatuisen ja helppokäyttöisen seinäkiinnitysjärjestelmän televisiolle sekä siihen yhdysrakenteisesti kiinnitetyn soundbar-kaiuttimen. Kokonaisuuden kruunaa erillinen bassokaiutin, joka langattomuutensa ansiosta voidaan sijoittaa mihin tahansa haluttuun paikkaan.

Vogel’s SoundMountin runkona toimii korkeatasoinen seinäkiinnitysjärjestelmä, johon kiinnitetään sekä taulutelevisio että paketissa oleva soundbar-kaiutin. Seinäkiinnitys suojaa televisiota seinään törmäämiseltä ja kääntyy pienellä liikkeellä haluttuun katselukulmaan. Koska itse soundbar-kaiutin on heti television alla, äänentoiston suuntaus on aina oikea riippumatta siitä missä katselukulmassa televisiota katsotaan.

Soundbar-kaiutin toistaa äänet selkeästi ja erottelukykyisesti. Pitkänmallisen rakenteensa ansiosta soundbar-kaiuttimella voidaankin luoda niin sanottu virtuaalinen monikanavaääni, joka tuntuu perinteiseen stereoääneen verrattuna selvästi paremmalta.

Vogel’s SoundMount -kokonaisuuteen sisältyvä langaton bassokaiutin voidaan siirtää haluttuun paikkaan, sillä bassokaiutinta ei tarvitse kohdistaa kuulijalle päin ylä- ja keskiäänien lailla. Koska bassokaiutin on langaton, sen sijoittelu on helppoa eivätkä erilliset johdot häiritse sisustusta.

Soundbar- ja bassokaiutin yhdistyvät näppärästi itse taulutelevisioon. Näin äänenvoimakkuuden hallitseminen sujuu helposti television kaukosäätimen kautta. Mikäli taloudesta löytyy laadukas yleiskaukosäädin, soundbar-kaiuttimen äänenvoimakkuuden hallinta sujuu myös sillä.

Vogel’s SoundMount toimii myös langattomalla Bluetooth-yhteydellä älypuhelimien ja tablettilaitteiden äänentoistolaitteena. Seinäkiinnitysjärjestelmä tukee 40-65 tuuman ja enintään 30 kilogramman televisioita.

Vogel’s SoundMount (NEXT 8365) on välittömästi saatavilla 799 euron suositushintaan.

Vogel’s SoundMount (NEXT 8365) on välittömästi saatavilla 799 euron suositushintaan.

 

Jokkeri