Jääkiekko

Teemu Ramstedt suuntasi Suomi-sarjaan

Liiga-joukkue SaiPassa kiekkoillut Teemu Ramstedt siirtyy loppukaudeksi Kiekko-Espoon riveihin.
Kauas SM-liigan pudotuspelipaikoista pudonnut SaiPa kauppasi siirtoajan sulkeutuessa vielä yhden pelaajan pois, kun kapteenistoon kuulunut 32-vuotias Teemu Ramstedt siirtyi Suomi-sarjassa pelaavan Kiekko-Espooseen.

Välivuoden jälkeen Liigassa esiintynyt Ramstedt pelasi SaiPassa tällä kaudella 45 peliä tehopistein 4+27=31.

– Ramstedt tuo joukkueeseemme paljon pelillistä taitoa ja henkistä kokemusta. Kiekko-Espoon puolesta on hienoa, että hän haluaa olla mukana taistelemassa espoolaisen jääkiekkoilun tarinassa, kommentoi Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja tiedotteessa.

SaiPa kauppasi siirtoajan lopulla Robin Salon SHL-seura Örebrohon ja luopui vuokralla Ruotsin Brynäsistä olleesta Emil Forslundista, joka jatkaa pelejään Färjestadin joukkueessa.

Linke vahvistamaan Kiekko-Espoon puolustusta

Kiekko-Espoon puolustuspää vahvistui siirtorajan umpeutumisen kynnyksellä, kun turkulaislähtöinen Otto-Eemeli Linkesiirtyi Espooseen. 29-vuotias suurikokoinen puolustaja on pelannut kuluvalla kaudella Unkarin Erste-liigaa HK Budapestissa.

Turussa kiekko-oppinsa ammentanut Linke omaa vankan Mestis-taustan, sillä hän on pelannut 276 runkosarjapeliä Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Vixi