Urheilu

Teemu Lämsä lainalle TUTO Hockeyn matkaan

Alkukauden HC TPS:n A-nuorten riveissä pelannut Teemu Lämsä siirtyy lainalle TUTO Hockeyn riveihin.
lamsaKeskushyökkääjä Teemu Lämsä, 19, pelaa alustavasti lainasopimuksella TUTO Hockeyn paidassa joulukuussa alkaviin U20-maailmanmestaruuskisoihin asti.

Lämsä pelasi TUTO Hockeyn paidassa viimeksi kaudella 2011-12, jolloin hän tehtaili B-junioreissa 23 ottelussa 11+8=19 tehopistettä.

– Lämsä on oma kasvatti ja tuo meille lisää vaihtoehtoja hyökkäykseen. Isokokoinen pelaaja, joka osaa pelata ja on erittäin vahva kaksinkamppailuissa, TUTO Hockeyn rheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kuvailee tiedotteessa.

Suurikokoinen oikealta laukova keskushyökkääjä on pelannut TPS:n riveissä 26 liigaottelua, joissa nuorukainen on merkkauttanut kaksi syöttöpistettä. Viime kaudella Lämsä oli TPS:n A-nuorten suomenmestarijoukkueen varakapteeni. Tällä kaudella 6 peliä TPS:n A-nuorissa ovat tuottaneet tehot 1+3=4.

Kokoonpanossa jo Peliitat-ottelussa

Lämsä on TUTO Hockeyn kokoonpanossa jo keskiviikkona Heinolassa Peliittoja vastaan.

– Oma kasvatti palaa TUTOon pitkän ajan jälkeen, kun Teemu tulee kokoonpanoon mukaan. Meillä on tällä hetkellä hyvä tilanne, sillä kilpailu pelipaikoista on kovaa, kiittelee TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen.

Lämsä pelasi viime kaudella Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa yhdeksän ottelua, joissa syntyi peräti viisi maalia. Nyt mies antaa näyttöjä TUTOssa kotikisoja silmällä pitäen. U20-maailmanmestaruudesta pelataan Helsingissä 26.12.2015 – 5.1.2016.

Kuva: Hc.tps.fi

AnaGonda