Pelinurkka

Tarinallinen lisäosa Assassin’s Creed Syndicate -toimintapeliin

Ubisoft on julkistanut The Last Maharaja -lisäosan Assassin’s Creed Syndicate -toimintapelille. Lisäosa on saatavilla pelin kaikille alustoille eli PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Assassiinikaksoset Jacob ja Evie Frye ryhtyvät yhteistyöhön Duleep Singhin kanssa, joka kamppailee syntymäoikeuksiensa puolesta. The Last Maharaja on täysin uusi tarinajatkumo Assassin’s Creed Syndicaten maailmassa. Tarina vie kaksoset ja Singhin yhteenottoon temppeliritarien kanssa. Samalla vaakalaudalla on Singhin ystävyys itse kuningattaren kanssa.

The Last Maharaja -lisäosa on saatavilla osana Assassin’s Creed Syndicaten kausikorttia (Season Pass), johon lukeutuvat myös Jack the Ripper, A Long Night Season Pass -erikoistehtävä, Streets of London -pelipaketti, kaksi huipputason varustepakettia sekä erityinen kokemuspisteitä nopeammin kartuttava tehostelisäys. The Last Maharaja -lisäosa sisältyy myös pelin Gold Edition -versioon ja on saatavilla myös erikseen ostettavana lisäosana.

Assassin's Creed Syndicate -toimintapelihahmo Evie Frye.

Viktoriaaniseen Lontooseen sijoittuva Assassin’s Creed Syndicate -toimintapeli keskittyy Evie ja Jacob Fryen salamurhaajakaksosiin, jotka taistelevat paremman ja vapaamman Lontoon puolesta. Edessä on pitkä, verinen ja haastava taistelu rikkaita aristokraatteja vastaan poljetun ja alistetun työväen puolesta.

Assassin’s Creed Syndicate julkaistiin PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 23. lokakuuta. Windows-tietokoneille peli ilmestyi 19. marraskuuta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri