tiistai 24.09.2019  | Alvar ja Auno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Tapparalle viisi uutta pelaajaa

kello?!

Seitsemän SM-mitalia putkeen voittanut Tappara julkisti kauden 2019-20 joukkueensa maanantaina.

Tapparan viisi uutta hankintaa oikealta Emil Larmi, Alexander Ytterell, Olavi Vauhkonen, Tyler Morley ja Charles Bertrand.

Tapparan uusia pelaajahankintoja olivat maalivahti Emil Larmi, puolustaja Alexander Ytterell sekä hyökkääjät Tyler Morley, Olavi Vauhkonen ja Charles Bertrand. Tappara on tehnyt myös kaksivuotisen jatkosopimuksen 17-vuotiaan superlupauksen Kasper Simontaipaleen kanssa.

Suomen mestaruuden HPK:ssa voittanut maalivahti Larmi siirtyy kaksivuotisella sopimusella Tapparaan. Lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti Larmi on torjunut kolmella Liiga-kaudella HPK:ssa 128 ottelua tilastoin 2,07 / 91,3 ja pelannut urallaan 15 nollapeliä.

Ruotsalaispuolustaja Ytterell, 27, siirtyy HV71 riveistä Tapparaan yksivuotisella sopimuksella.

Laitahyökkääjä Vauhkonen, 30, siirtyy Tapparaan Sportista, jossa hän on pelannut kolme edellistä kautta. Kuluneella kaudella hän teki uransa piste-ennätyksensä, 17+27=44. Liigassa hän on pelannut lisäksi SaiPan, Lukon ja Jokerien paidoissa. Kaksivuotisen sopimuksen tehneellä Vauhkosella on takanaan Liigassa 378 ottelua pistein 88+90=178.

Kanadalainen keskushyökkääjä Morley, 27, pelasi päättyneen kauden SaiPassa ja oli joukkueen paras pistemies saldolla 17+24=41. Kaudella 2017-18 Morley takoi Keski-Euroopan EBEL-liigassa 63 (25+38) pistettä 54 ottelussa. Morleyn ja Tapparan sopimus on yksivuotinen.

Ranskalainen laitahyökkääjä Bertrand, 28, on pelannut Suomessa jo yhdeksällä kaudella, joista kahdeksalla Liigassa Lukon, TPS:n, Sportin, Ässien ja Kärppien riveissä. Kaudella 2017-18 hän voitti Kärpissä Suomen mestaruuden sekä Liigan runkosarjan maalikuninkuuden 32 osumallaan. Päättyneellä kaudella Bertrand pelasi sekä KHL:ää että Sveitsin pääsarjaa. Kaksivuotisen sopimuksen Tapparan kanssa tehnyt Bertrand on pelannut Liigassa 359 ottelua pistein 95+91=186.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.