tiistai 24.09.2019  | Alvar ja Auno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: MM-kisat 2022

Tampere isännöi MM-kotikisoja 2022 – Toisen paikkakunnan osalta neuvottelut jatkuvat

kello?!

Vuoden 2022 miesten jääkiekon MM-kotikisojen pääpaikka on Tampere 13.-29.5.2022.
Tampereen rakenteilla oleva Tampereen Kannen areena on jääkiekon MM-kisojen päänäyttämö. Tampereen areena on Suomen Leijonien kotiareena kotikisoissa. Näin ollen Tampereella pelataan kisojen toinen alkusarjan lohko, kaksi puolivälierää, välierät ja mitaliottelut.

– On hienoa, että päätös saatiin aikaiseksi vielä kesän kynnyksellä. Voimme nyt aloittaa kisavalmistelut Tampereen osalta samalla kun neuvottelut toisesta paikkakunnasta jatkuvat, kisojen pääsihteeri, Heikki Hietanen kertoo tiedotteessa.

Miesten jääkiekon MM-kisat järjestetään kahdella paikkakunnalla. Toinen kisakaupunki julkistetaan Jääkiekkoliiton mukaan vasta ensi syksynä. Muut tarjoukset ovat Helsingistä, Jyväskylästä ja Turusta.

Tampere rakentaa parhaillaan uutta monitoimiareenaa junaradan päälle. Jääkiekon MM-kisat pelataan Suomessa 13.-29.5.2022. Ensi keväänä kisoja isännöi Sveitsi, vuoden 2021 kisaisännyyden jatkavat Valko-Venäjä ja Latvia.

Tutustu Tampereen Kannen areenaan verkossa TÄÄLTÄ.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.