Urheilu

Tampa Bay ratkaisi jatkoerässä ja Lundqvist teki kyseenalaista historiaa

Tampa Bay Lightning ja New York Rangers innostuivat todelliseen maalijuhlaan NHL:n itäisen konferenssin kolmannessa finaalissa.
stanleycup15_nhl-thumbnail
Varsinainen peliaika päättyi 5-5. Jatkoerää oli pelattu reilut kolme ja puoli minuuttia, kun Tampan Nikita Kutsherov iski voittomaalin. Laukaus upposi helposti Rangersin maalivahdin Henrik Lundqvistin taakse.

Tampa Bayn Valtteri Filppula jäi ilman tehopisteitä.+/–tilastossa Filppula jäi kaksi maalia plussan puolelle. Peliaikaa kertyi yli 20 minuuttia.

New Yorkin Lundqvist teki kyseenalaista historiaa

New York Rangersin maalivahti Henrik Lundqvist harmitteli Nikita Kutsherovin jatkoaikamaalia, jolla Tampa Bay 6-5. Lundqvist oli torjunut J. T. Brownin läpiajon noin minuuttia aikaisemmin.

– Jostain syystä en saanut sitä kiinni. Se näytti tulevan minua kohti ja sitten olin vain myöhässä. En tiedä miksi en saanut sitä kiinni. Se oli todella raskas maali, Lundqvist sanoi.

Lundqvist päästi kuusi maalia myös edellisessä ottelussa. Rangersin maalivahti on päästänyt kuusi maalia kahdessa peräkkäisessä playoffottelussa viimeksi vuonna 1958.

Pudotuspelien Itäinen konferenssifinaali

Tampa Bay Lightning – New York Rangers 6-5je voitot 2-1
(TB) Valtteri Filppula 0+0

AnaGonda