Digi

Tallenna kesäkuvat omaan pilveen

Kesälomalla tulee kuvattua paljon kuvia ja videoita. Älypuhelimien yhä laadukkaammat ja monipuolisemmat kamerat tekevät lomakuvien ja -videoiden kuvaamisesta helppoa.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Parin viikon lomamatkan aikana syntyy helposti satoja tai jopa tuhansia kuvia ja videoita, jotka vievät helposti kymmeniä gigatavuja tallennustilaa. Lomamatkan jälkeinen kuvien muokkaaminen ja tallentaminen voikin olla aikaa ja vaivaa vaativa urakka.

Seagate Personal Cloud -verkkokiintolevyjen kuluttajahinnat alkavat 169 eurosta.

Seagate Personal Cloud -verkkokiintolevyjen kuluttajahinnat alkavat 169 eurosta.

Lomakuvien ja -videoiden lopullinen tallennuspaikka on monelle kotikuvaajalle hankala valinta. Kuvamateriaalia pitää ladata useasta eri lähteestä ja sitä olisi mukava myös katsella usealla eri laitteella. Yhä useammin kuvien ja videoiden katselu tapahtuu älytelevision tai tablettilaitteen kautta mukavasti omalta kotisohvalta. Paras ratkaisu kaikkeen tähän on oma pilvitallennuslaite, johon koko perhe voi päästä käsiksi kaikilla laitteillaan.

Seagate Personal Cloud on kuvien, videoiden ja muiden tiedostojen tallentamiseen ja varmuuskopiointiin erinomaisesti soveltuva verkkokiintolevy. Sen 3 – 8 teratavun tallennuskapasiteetti takaa riittävän tallennustilan koko perheen käyttöön. Kuvat ja muut tiedostot on helppo siirtää keskitettyyn tietovarastoon langattoman lähiverkon tai internetin välityksellä vaikkapa suoraan hiekkarannalta.

Seagate Personal Cloud mahdollistaa myös monien tallennukseen liittyvien tehtävien automatisoinnin. Se on yhteensopiva esimerkiksi IFTTT-palvelun kanssa, jonka avulla käyttäjä voi siirtää vaikkapa kaikki sosiaalisessa mediassa olevat kuvansa automaattisesti talteen oman kodin turvaan.

Jokkeri