perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Suosittu RollerCoaster Tycoon tekee uuden aluevaltauksen Nintendo Switchille

kello?!

PAN Vision Finlandin jakelema sekä Bigbenin ja Atarin yhteistyössä julkaisema RollerCoaster Tycoon Adventures julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsoleille 29. marraskuuta 2018.
RollerCoaster Tycoon on yksi pc-pelimaailman rakastetuimpia pelisarjoja. Sen luoja Chris Sawyer kehitti sarjan ensimmäisen pelin, RollerCoaster Tycoonin, jo vuonna 1999 ja siitä tuli välitön hitti. Näistä lähtökohdista on manttelinperijänä toiminut Nvizzio Creations loihtinut mainion jatko-osan, joka vaalii paitsi pelisarjan alkuperäistä ideaa, myös jalostanut sitä entistä pidemmälle.

Miljoonien pelaajien rakastama pelisarja laajenee jälleen kerran, kun huvipuistoihin keskittyvä pelisarja tuo uutta tekemistä niin kotona kuin liikkuessakin pelattavaksi. RollerCoaster Tycoon Adventures ottaakin täyden hyödyn irti Nintendo Switch -pelikonsolista. Sen kannettavuus, monipuolisuus ja kätevä kosketusnäyttö ovat kääntyneet pelissä ainutlaatuisiksi vahvuuksiksi ja hauskoiksi ominaisuuksiksi.

RollerCoaster Tycoon Adventures tarjoaa pelaajalleen kolme erilaista pelimuotoa. Adventure Mode keskittyy huvipuiston luomiseen ja rakenteluun perinteisen kampanjapelityyliin luoden omia haasteitaan ja rajoituksiaan pelaajan ratkottavaksi. Scenarios-pelitilassa pääsee ratkomaan ennalta laadittuja ongelmatilanteita omaa luovuuttaan hyödyntäen. Avoimessa Sandbox-pelitilassa pelaaja voi kokeilla pelin rajoja ja toteuttaa itseään mitä villimmillä tavoilla ilman kampanjan tai skenaarioiden rajoituksia.

Mukana on yli 120 erilaista huvittelulaitetta, ruokapaikkavaihtoehtoa ja kauppaa, joilla täyttää oma huvipuistonsa halutulla tavalla. Näillä voidaan luoda paitsi houkutuksia huvipuiston vieraille, myös huolehtia näiden erilaisista tarpeista ja toisaalta tarjota mahdollisuus rahan tuhlaamiseen. Lisäksi ainutlaatuisella luontityökalulla onnistuu mitä hurjimpien ja villimpien vuoristoratojen luominen ja rakentelu. Seitsemän eri lajityypin vuoristoratatyyliä tuovat vaihtelua rakentamiseen.

Huvipuistoille on tarjolla neljä erilaista teemaa, jotka ovat vuoristo, kuu, kanjoni ja kuuma tropiikki, joten monipuolisuutta löytyy moneen makuun. Niin ikään vesi- ja maa-alueiden muokkaaminen sujuu kädenkäänteessä omien halujen mukaan. Jouheva simulaatiopuoli ja peliekonomia soveltuvat monenlaisille pelaajille, eikä peli hukuta pelaajaa liian monimutkaisen mikromanageroinnin alle. Pelasipa peliä sitten kotona television äärellä tai matkustaessaan, RollerCoaster Tycoon Adventures on oivallista viihdettä lähes kaikenikäisille pelaajille.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.