Urheilu

Suomi-sarjan välierät vauhtiin lauantaina

Joensuun Jokipojat selvittävät tiensä Suomi-sarjan välieriin, ja aloittavat uurastuksen lauantaina HC Satakuntaa vastaan LVI-Myller Areenalla.

JokipojatlogouusiJokipojat ja HC Satakunta kohtasivat runkosarjassa kahteen otteeseen, ja päätyivät näissä peleissä tasapisteisiin. Marraskuussa Eurajoella pelatussa vierastaistossa Jokipojat oli selvästi parempi maalein 7-1. HC Satakunta kävi kuitenkin hakemassa tammikuussa pisteet takaisin Satakuntaan voittamalla Mehtimäellä pelatun kamppailun lukemin 2-5.

Tänään lauantain peliin ärjypaidat saavat takaisin kuukauden sivussa olleen hyökkääjä Ville Halosen. Hän hyppää heti ykkösvitjaan Samu Pitkäsen ja Janne Väyrysen tueksi, ja tähän kolmikkoon onkin ladattu kovat odotukset. Väyrynen johtaa koko pudotuspelien pistepörssiä tehopistein 3+7. Pitkänen on puolestaan listakolmosena, puolivälieräsarjassa Huntersia vastaan hän latoi neljä maalia ja antoi kolme syöttöä. Maalin suulla jatkaa Mikael Edelmann, ja paluun kokoonpanoon tekee myös viime ottelun huilannut Jesse Paukku.

 

Jokipoikien kokoonpano

11 Ville Halonen – 44 Samu Pitkänen – 12 Janne Väyrynen
16 Jesse Paukku – 22 Eetu Rissanen – 21 Jesse Jormanainen
13 Roope Lantta – 42 Mikko Sierman – 19 Joonas Larinmaa
20 Elmeri Kotro – 61 Jyri Laasonen – 17 Ville Oksa

55 Lari Arima – 28 Micke Niemelä
10 Jere Niemelä – 6 Jussi Lyytinen
23 Jari Lievonen – 47 Matti Koistinen

30 Mikael Edelmann
(31 Petrus Lintonen)

Jokipojat – HC Satakunta LVI-Myller Areenalla lauantai-iltana klo 17.30. Lippujen hinnat 8/10 euroa.

AnaGonda