Pelinurkka

Suomessa tehty South Park: Phone Destroyer tuo suosikkihahmot mobiililaitteille – Katso trailerivideo

Ubisoft tuo yhdessä suomalaisen RedLynx-pelistudion ja South Park Digital Studiosin kanssa South Park -televisiosarjan suositut pelihahmot mobiilipeliin.

Ubisoftin omistaman suomalaisen RedLynx-studion ja South Park -televisiosarjan luojien, Trey Parkerin ja Matt Stonen kanssa yhteistyössä syntynyt South Park: Phone Destroyer on ilmaiseksi pelattava mobiilipeli. Siinä yhdistyy reaaliaikainen moninpeli hauskaan yksinpelikokemukseen sekä korttien keräilyyn. South Park: Phone Destroyer on nyt ladattavissa suomalaisista App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista.

– Meille oli huikea mahdollisuus päästä työskentelemään yhdessä South Parkin tekijöiden kanssa tämän todella upean brändin parissa. Toimistolla on vietetty paljon riemukkaita hetkiä kehitystyön lomassa. Peli tarjoaa valtavan määrän tuttuja hahmoja ja viitteitä sekä klassista South Park -huumoria sarjan faneille vähän uudessa muodossa. Myös pelimekaniikkaan ja sen syvyyteen on panostettu erittäin paljon, joten pelistä nauttivat varmasti kaikki mobiilipelien ystävät, kommentoi RedLynx-studion johtaja Joonas Tamminen.

South Park: Phone Destroyer -mobiilipelin keskeisenä pelattavana hahmona on yhä nimetön New Kid, joka lyö hynttyyt yhteen South Parkin tuttujen hahmojen kanssa. Korkealentoisessa pelikokemuksessa mukaan sekoittuvat niin karjapaimenet, merirosvot, kyborgit kuin voimakkaat jumalhahmotkin. Yksinpelitarina vie pelaajat hahmoineen hauskoihin käänteisiin, moniin eri taisteluihin ja lukemattomien vitsien pariin. Tarinan varrella pelaaja saa käyttöönsä uusia kortteja, joista koostetaan entistä parempia ja tehokkaampia korttipakkoja vihollisten voittamiseen.

Yksinpelitarina uusine keräiltävine kortteineen valmistaa pelaajaa myös moninpelimittelöitä varten. Ne tarjoavat hauskoja haasteita reaaliajassa, kun kamppaillaan ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa räjähtävää toimintaa sisältävissä taisteluissa.

Rakastettuun South Park -universumiin sijoittuva South Park: Phone Destroyer yhdistää kutkuttavan korttien keräilyn hiottuun pelimekaniikkaan. Mukana on kymmenittäin tuttuja hahmoja ennenäkemättöminä versioina, peräti 60 yksinpelitasoa ja lukematon määrä luokattomia vitsejä nauruhermoja kutittamaan. Hahmojen äänistä vastaavat itse sarjan luojat Trey Parker ja Matt Stone sekä muut South Parkin ääninäyttelijät, joiden ansiosta tutut hahmot tuntuvat aidoilta omilta itseltään. South Park: Phone Destroyer onkin luontaista jatkumoa jo kaksikymmentä kautta kestäneelle South Park -televisiosarjalle, joka huvittaa, naurattaa ja riemastuttaa yhä katsojia yli sukupolvirajojen.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jokkeri