Digi

Suojaa älypuhelimesi kesän vesileikkien vahingoilta

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin vedenkestävän PURO Waterproof Nylon Case -puhelinsuojan.

Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vain harvat älypuhelimet on suunniteltu kestämään kesän vesileikkejä ja niiden aiheuttamia vesi- ja likavaurioita. Italialainen PURO on kehittänyt tähän tarkoitukseen Waterproof Nylon Case -suojan, jonka avulla puhelin säilyy kuivana ja vammoitta myös hiekkarannalla tai uima-altaalla. Täysin veden ja lian kestävä IPX8-sertifioitu innovatiivinen suojus tarjoaa maksimaalisen suojan vettä vastaan jopa 20 metrin syvyydessä ilman käytettävyyteen liittyviä kompromisseja.

PURO Universal Waterproof Nylon Case on saatavilla useilla eri väreillä 5,1 ja 5,7 tuuman älypuhelimille 21,95 euron suositushintaan.

PURO Universal Waterproof Nylon Case on saatavilla useilla eri väreillä 5,1 ja 5,7 tuuman älypuhelimille 21,95 euron suositushintaan.

PURO Universal Waterproof Nylon Case sopii kaikille älypuhelimille ja on valmistettu nailonkankaasta, joka suojaa vedeltä, aurinkorasvalta, pölyltä ja lumelta. Älypuhelimen voi sijoittaa helposti suojan sisään, minkä jälkeen sen voi jättää veden äärelle tai vaikkapa ripustaa kaulaan uimaan mennessään.

Älypuhelimen kosketusnäyttö toimii ongelmitta suojuksen sisälläkin. Myös valokuvien ja videoiden taltioiminen tai tekstin lukeminen onnistuu hyvin läpinäkyvän suojan läpi.

PURO Universal Waterproof Nylon Case on suunniteltu kesän kosteita lomamatkoja silmällä pitäen. Se soveltuu erinomaisesti kanoottiretkille, surffaamiseen, lasketteluun tai muihin kosteisiin aktiviteetteihin missä ja milloin tahansa.

Jokkeri