Pelinurkka

Street Fighter V -videosarjassa esitellään pelihahmot kykyineen

Capcom julkaisi eilen ensimmäisen Street Fighter V -taistelupelin esittelyvideon, jonka päätähtenä nähdään vaaleatukkainen Ken Masters.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Street Fighter V -taistelupeli esittelyvideossa käydään läpi niin Ken Mastersin taistelutyyli kuin V-energiaa hyödyntävät taidot ja erikoiskyvyt sekä ainutlaatuinen EX-supervoima.

Vuonna 1987 pelihalleista alkunsa saanut Street Fighter -taistelupelisarja on alan elävä legenda. Street Fighter V -pelissä eri teemoin rakennetuilla taistelukentillä kohtaa kaksi erilaista Street Fighter -taistelijaa, joista jokaisella on omat vahvuutensa, taistelutyylinsä ja erikoisvoimansa. Jokaisella pelin kuudestatoista eri taistelijasta on oma historiansa, taustatarinaa henkivä pukeutumistyylinsä ja ainutlaatuiset maneerinsa. Perinteisen kaksinpelin lisäksi luvassa on vahva panostus elektroniseen urheiluun. Street Fighter V tarjoaa verkkomoninpelin, jossa pelaajat voivat ottaa yhteen toistensa kanssa.
StreetFighter12
Street Fighter V julkaistaan PlayStation 4 -pelikonsolille ja PC-tietokoneille 16. helmikuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Jokkeri