Pelinurkka

Street Fighter V -tappelupelistä mainosvideo ja turnaustiedot

Capcom on julkaissut minuutin kestoisen tv-mainoksen Street Fighter V -tappelupelistä. Pelaamisen ohella mainosvideo luo silmäykseen tunnesiteisiin ja intohimoon, jota pelaaminen herättää ja mitä kaikkea Street Fighterin pelihistoria pelaajille merkitsee.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samalla Capcom on julkaissut lisätietoa Capcom Pro Tour 2016 -kisatapahtumasta. Viimeiset pari kautta ovat olleet vauhdikasta aikaa Street Fighter -turnauspelaajille heidän kisatessaan isoista palkinnoista ja maailman parhaiden pelaajien ottaessa yhteen toistensa kanssa. Nyt Capcom Pro Tour etenee uudelle aikakaudelle Street Fighter V -pelin myötä.

Capcom Cup 2016 -tapahtumaan valitaan 32 pelaajaa koko maailmasta ja näihin päästäkseen on pärjättävä joko alueellisissa ranking-kisoissa tai globaaleissa nettiturnauksissa. Capcomin turnaussivuilla on kerrottu, kuinka järjestelmä toimii ja miten Cup-kisaan voi päästä. Samalla on lueteltu milloin ja missä ranking-kisat tapahtuvat. Euroopassa ensimmäinen ranking-tapahtuma onkin jo tämän kuun lopussa, 26.-28. helmikuuta Ranskan Cannesissa. Lue lisää aiheesta tästä.
StreetFighter5
Vuonna 1987 pelihalleista alkunsa saanut Street Fighter -taistelupelisarja on alan elävä legenda. Street Fighter V -pelissä eri teemoin rakennetuilla taistelukentillä kohtaa kaksi erilaista Street Fighter -taistelijaa, joista jokaisella on omat vahvuutensa, taistelutyylinsä ja erikoisvoimansa. Jokaisella pelin kuudestatoista eri taistelijasta on oma historiansa, taustatarinaa henkivä pukeutumistyylinsä ja ainutlaatuiset maneerinsa. Perinteisen kaksinpelin lisäksi luvassa on vahva panostus elektroniseen urheiluun. Street Fighter V tarjoaa verkkomoninpelin, jossa pelaajat voivat ottaa yhteen toistensa kanssa.

Street Fighter V julkaistaan PlayStation 4 -pelikonsolille ja PC-tietokoneille 16. helmikuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Jokkeri