Pelinurkka

Street Fighter V -pelimuodoista uusi esittelyvideo

Capcomin uusi Street Fighter V -pelivideo esittelee pelin monimuotoisia pelitiloja ja ominaisuuksia.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Street Fighter V -pelin harjoittelumuodot sekä yksinpeli- ja moninpelitilat käydään läpi kattavan videoesityksen muodossa. Video antaa myös hyvän käsityksen Street Fighter V -taistelupelin verkkoturnaustoiminnoista sekä tärkeitä tilastotietoja kanssakilpailijoista. Julkaisun jälkeen Street Fighter V saa ilmaisia lisäominaisuuksia kuluvan vuoden aikana. Näitä ovat esimerkiksi kesällä ilmestyvät hahmokohtaiset tarinaesitykset.

Vuonna 1987 pelihalleista alkunsa saanut Street Fighter -taistelupelisarja on alan elävä legenda. Street Fighter V -pelissä eri teemoin rakennetuilla taistelukentillä kohtaa kaksi erilaista Street Fighter -taistelijaa, joista jokaisella on omat vahvuutensa, taistelutyylinsä ja erikoisvoimansa. Jokaisella pelin kuudestatoista eri taistelijasta on oma historiansa, taustatarinaa henkivä pukeutumistyylinsä ja ainutlaatuiset maneerinsa. Perinteisen kaksinpelin lisäksi luvassa on vahva panostus elektroniseen urheiluun. Street Fighter V tarjoaa verkkomoninpelin, jossa pelaajat voivat ottaa yhteen toistensa kanssa.
StreetFighter12
Street Fighter V julkaistaan PlayStation 4 -pelikonsolille ja PC-tietokoneille 16. helmikuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Jokkeri