perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Steep X Games -talviurheilupeli on nyt julkaistu

kello?!

Ubisoft on julkaissut Steep X Games -talviurheilupelin. Se on nyt saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille.
Pelikonsolipeli Steep-talviurheilupeli tekee yhteistyötä X Games -kisojen kanssa ja lopputuloksena on talviaiheisten extreme-urheilulajien juhlaa usean eri tyylilajin voimalla. Alaska X Games -kisakylään matkaamalla pelaaja pääsee osaksi kiehtovia lajeja, joita ovat ovat Big Air, SuperPipe ja Slopestyle. Erityiset X Games -haasteet ratkottuaan pelaaja saa käyttöönsä Freestyle-tilan, jossa muita pelaajia voidaan haastaa kisaamaan pisteistä kansainvälisellä tasolla.
X Games Pass -kausikortin hinta on 14,99 euroa ja se sisältää X Games -pelilaajennuksen lisäksi 90’s- ja Rocket Wings -lisäosat. Lisäksi peruspelistä julkaistaan Steep X Games Gold Edition -paketti, jonka hinta on 39,99 euroa. Se sisältää Steep-pelin, X Game Pass -kausikortin ja ensimmäisen vuoden kausikortin, joka sisältää muun muassa lisää uusia erikoislajeja, haasteita ja uusia pelihahmoasuja.

Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.