Pelinurkka

Steep: Road to the Olympics -kisan voittajat lähtevät olympialaisiin

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti lisätietoja Steep: Road to the Olympics -kisasta, joka järjestetään yhdessä kansainvälisen olympiakomitean ja olympialaisten pääkumppani Intelin kanssa.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Steep: Road to the Olympics -kisan pääpalkintona on kutsu PyeongChangin talviolympialaisiin helmikuussa 2018. Kisan karsinnat ovat jo käynnissä. Päästäkseen osaksi finaalikilpailuja, pelaajan on päästävä Steep Road to the Olympics -lisäosan slalom-kisan ykköseksi 8. tammikuuta 2018 mennessä. Yksi huippupelaaja jokaiselta pelialustalta (PlayStation 4, Xbox One ja Windows PC) pääsee mukaan.

Brittipelaaja CheVaBarba on jo lunastanut paikkansa finaalipeleihin aiemmin järjestetyssä betatestivaiheessa. Kanssakisaajikseen hän saa kolme muuta pelaajaa Steep Road to the Olympics -lisäosan pistemenestyjiltä sekä kaksi pelaajaa niin sanotulla villillä kortilla Steepin verkkoyhteisöstä. Lopulta nämä kuusi finalistia ratkaisevat keskinäisen mestaruutensa finaalikisoissa 27. tammikuuta 2018 Puolan Katowicessa, ESL Studiossa.

Finaaleissa kisataan kahdessa eri lajissa: slopestyle (lumilauta) ja nopeuslasku (suksin). Kummankin lajin parhaat menestyjät saavat palkinnoksi kutsun PyeongChangin vuoden 2018 talviolympialaisten avausseremoniaan. Kisan yksityiskohdat löytyvät alta.

Pelikisan lisäksi luvassa on myös Steep-kommentaattorikisa, jonka voittaja pääsee mukaan Katowicen finaalikisoihin. Lisätietoja tästäkin kisasta löytyy alta.

Steep: Road to the Olympics on lisäosa avoimen pelimaailman Steep-urheilupelille, joka tarjoaa pelaajalle upean ja hauskan kokemuksen talviurheilun parissa. Samalla tämä pelilaajennus on PyeongChangin vuoden 2018 talviolympialaisten virallisesti lisensoitu pelijulkaisu. Steep: Road to the Olympics ja Steep Winter Games Edition julkaistiin 5. joulukuuta 2017 sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Löydät lisätietoja Ubisoftin sivuilta. (englanniksi)

AnaGonda