maanantai 20.05.2019  | Lilja, Karoliina, Lilli Kaatuneitten muistopäivä Kaatuneitten muistopäivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Starlink: Battle for Atlas -avaruusseikkailu syöksyi kauppoihin julkaisutrailerin saattelemana

kello?!

Ubisoft on julkaissut fantastisen Starlink: Battle for Atlas -avaruusseikkailunsa.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Todellisia pienoismalleja konsolipeliohjaimessa hyödyntävä Starlink: Battle for Atlas -avaruusseikkailupeli on nyt saatavana Nintendo Switch-, PlayStation 4- ja Xbox One- pelikonsoleille.
Pelin näytellyssä ja tunnelmallisessa julkaisutrailerissa pikkupoika haaveilee avaruustaistelijan urasta.

Starlink: Battle for Atlas -avaruusseikkailu yhdistää tutkimista, seikkailua, lentämistä ja taistelua ainutlaatuisella tavalla. Avoimen pelimaailman avaruussaaga tarjoaa pelin puolella valtavan universumin nähtävää ja koettavaa. Pelaaja puolestaan hyödyntää pelatessaan ainutlaatuista peliohjainlaajennusta, johon liitetään avaruusaluksen runko ja sen lisäosat pienoismallien tapaan. Erilaiset vaihdettavat ohjaimen osat heijastuvat pelimaailmaan erilaisina aluksina ja niiden osina, joten tehdyillä alusvalinnoilla on merkitystä sekä itse pelin ulkopuolella että itse pelissä. Pelaajat voivat aloittaa kokemuksensa Starlink: The Battle for Atlantis Retail Starter Pack -pelikokonaisuudella, joka sisältää pelin, yhden avaruusaluksen, yhden lentäjän, valikoiman erilaisia aseita, peliohjainkiinnityksen ja peliaiheisen julisteen. Pelaajat voivat laajentaa alus-, lentäjä- ja asekokoelmaansa erillisillä Starlink-laajennuspaketeilla.

Starlink: Battle for Atlas -avaruusseikkailupelin ikäraja on PEGI 7.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.